Home VEDETENULITATI SOCANT I Bianca Dragusanu, prinsa la furat din magazin!

SOCANT I Bianca Dragusanu, prinsa la furat din magazin!

by Nikos Koudounis
0 comment

Bianca Dragusanu a fost filmata de camerele de supraveghere indesand o pereche de jeansi in geanta pe care nu i-a mai platit la iesirea din magazin. Intamplarea a avut loc in urma cu cinci ani. Starleta sustine ca nu isi mai aminteste, dar recunoaste ca a mai plecat cu alte obiecte din magazine fara sa le mai plateasca.

Patroana unui magazin din Hunedoara a scos de la naftalina o inregistrare video a camerelor de supraveghere, realizata in 2007, in care apare o domnisoara blonda care introduce o pereche de jeansi in geanta.

La iesirea din magazin, aceasta nu mai achita obiectul vestimentar. Supriza mare a fost atunci cand, la cateva ore dupa, o femeie a strazii s-a prezentat cu perechea de jeansi la magazin, la indemnul Biancai Dragusanu.

“Abia dupa ce cersetoarea mi-a adus blugii am realizat ca am fost furata Si am verificat inregistrarile. Pe acestea se vede cum doua blonde inalte, foarte frumoase si cochete, mi-au sterpelit o pereche de blugi de pe umeras”, a declarat patroana magazinului pentru ziarul local “Hunedoreanul”.

Starleta recunoaste ca i se mai intampla sa uite sa plateasca ce ia din magazine.

“Mi-am petrecut mai mult de un sfert din viata la cumparaturi, asa ca posibilitatile sa fi uitat sa platesc ceva sunt infinite… Nu imi aduc aminte sa nu fi platit haine, dar cate o sticla de apa mi se mai intampla sa uit…”, a declarat Bianca pentru Cancan.

Citeste si

Leave a Comment