Home ACTUALITATE Sophia indrazneste senzualitatea

Sophia indrazneste senzualitatea

by Raport Monden
0 comment

Sophia ne-a obisnuit cu aparitii studiate si nonconformiste, insa in noul sau videoclip pentru piesa ‘UNCONDITIONAL LOVE’ suprinde cu o alura sexy, ne face sa descoperim o femeie plina de sex appeal. 

Videoclipul este unul de imagine. El prezinta transformarile femeii Sophia si ne releva contrastele experientelor traite la nivel personal. Astfel, Sophia se dezvaluie uneori ingenua, alteori erotica, dar mereu indragostita de iubire. 
Radu Aldea a incercat sa profite din plin de viziunea stilistica a Sophiei si a creat o imagine ‘stil revista fashion’ pentru videoclip, combinata cu grafica 3 D. Si pentru ca s-a dorit ‘atipicul’ , pentru ca emotia si pasiunea fac parte din ‘Sophia’ , la filmare s-a folosit si o ploaie… rosie. 
‘Filmarea a avut acelasi concept ca si sedinta foto dedicata unei reviste pentru barbati, au fost doua zile pline in care am schimbat zeci de haine incat ,la un moment dat , nici nu am mai realizat ca sunt… mai putin imbracata. Noua imagine prezinta publicului femeia matura , desavarsita prin propriile-i trairi si greseli, femeia ce isi iubeste corpul si isi doreste sa se exprime liber. Ca de fiecare data am lucrat cu profesionisti, iar rezultatul final m-a incantat. Sper sa va placa !’ 

Piesa ‘Unconditional Love’, piesa realizata de Connect-R si Mayer, desi atipica pentru trend-ul actual muzical, a primit recenzii bune din partea ascultatorilor si oamenilor de radio, piesa fiind in playlistul mai multor radiouri. Iar odata cu lansarea videoclipului, sansele ca piesa sa urce in topuri sunt din ce in ce mai mari. 

Citeste si

Leave a Comment