Home VEDETEINEDIT Sotia lui Gabriel Coveșeanu, imaginea Casei de Blanuri MG

Sotia lui Gabriel Coveșeanu, imaginea Casei de Blanuri MG

by Predescu Cristina
0 comment

Fostul asistent al ”Zânei”, Gabriel Coveșeanu, și-a unit recent destinul cu Florentina (33 ani), însă mai nimeni nu știe cu ce se ocupă doamna Cove care, pe lângă faptul că e frumușică foc, e și isteață. Soția lui Cove face reclamă la hainele Casei de Blănuri MG, de unde își procura și Gigi Becali celebrele haine și căciuli de boier. În plus, Florentina deține, împreună cu sora sa, o clinică medicală.

Florentina este imaginea Casa de blanuri MG, ea acceptând această ofertă venită din partea verișorului ei, designerul Daniel Mărgărit: ”Pe Florentina o știu de când avea 14 ani, era un copil pe atunci. Era frumoasă și când era mică, dar acum s-a metamorfozat într-o femeie extrem de sexy. De altfel suntem și rude mai îndepărtate, este verișoara mea. În urmă cu trei ani când căutam pe cineva să-mi fie imagine am văzut-o cât este de frumoasă și i-am propus să pozeze pentru mine, iar ea a acceptat. Am făcut și o sedință foto la Cernica, în curtea casei mele, pe motorul meu un Harley Davidson, Florentina purtând cele mai noi creații ale mele din vizon, vulpe și linx”, ne-a declarat designerul care îi face personal căciulile din blană ale lui Gigi Becali.

S-au căsătorit după o relație de trei ani

Forentina și Cove s-au cunoscut în urmă cu șase ani într-un grup de prieteni. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui și nu s-a întâmplat nimic între ei. Între timp Cove s-a însurat, a devenit tata și abia la mult timp după ce a divorțat, s-au reîntâlnit în același grup de prieteni. Relația lor, practic, a început acum trei ani. Florentina lucrează în domeniul medical și împreună cu sora ei deține o clinică medicală.

Citeste si

Leave a Comment