Home TRUP SI SUFLETPSIHOLOGIE Soție vs. Amantă: Când rămâne însărcinată…| Episodul VI

Soție vs. Amantă: Când rămâne însărcinată…| Episodul VI

by Mirela Dinica
0 comment

Aceasta rubrica isi propune sa trateze diferite aspecte din viata sexuala a barbatului, raportate la sotie si amanta. Poate astfel veti intelege de ce barbatii la trateaza pe amandoua prin completare si nu prin excludere.

SOTIA

Legitim si obligatoriu

Cata vreme a fost fata, nefiind casatorita, i-a fost interzis cu desavarsire sa ramana insarcinata. Ar fi fost o rusine de nesuportat pentru familia ei daca s-ar fi aflat ca ar fi facut un copil. Chiar din noaptea nuntii, lucrurile se schimba radical. Este o datorie de onoare pentru ea sa ramana insarcinata la comanda. Ar fi o rusine pentru familia ei sa se afle ca nu poate sa aiba copii.

Copilul e un cadou

Ce este mai emotionat  decat sa tii in brate un „cadou” care misca si care va deveni candva  un om care-ti seamana tie? Asta este ceea ce simte barbatul in fata copilului legitim, la materintate. Daca e sanatos, daca e baiat si daca seamana cu el, barbatul e multumit si exprima, languros, recunostinta lui femeii cu care este casatorit, intocmai cum exprima iubirea fata de mama lui. Proaspata mama se simte sigura pe ea, fara sa stie ca proaspatul tatis gaseste legitima si satisfactia sexuala…

Vestea este asteptata

Cand copilul se anunta in familia legitima, este un inceput ireversibil in relatia dintre soti. Viitorul tatic realizeaza mai mult sau mai putin elaborat, ca viata lui de burlac s-a terminat si ca obligatiile fata de famile  sunt cimentate. Toata lumea considera ca asa trebuie sa fie, iar reactia lui la fraza „Trebuie sa-ti spun ceva…” se lasa cu felicitari.

Arma cea mai grea a sotiei

Multe femei casatorite traiesc cu iluzia ca ivirea unui copil in familie il va face pe barbat mai fidel relatiei lor de cuplu. Nimic mai fals… mult mai fideli sunt barbatii care inca nu au copiii, pentru ca inca nu sunt disperati sa confirme faptul ca sunt barbati…

AMANTA

Nelegitim si contraindicat

Macar atata poate sa faca si amanta: sa nu ramana insarcinata! Se considera ca ea este cea pentru placeri, un adevarat bordel al mangaierilor, care se pricepe cel mai bine la sex, iar sotia este cea careia i se rezerva rolul de prasila. Nimeni nu stie insa ca amanta nu dupa sex tanjeste, ci dupa implinire. Iar forma de implinire durabila este aceea de a da nastere unor copii. Mai ales ca amanta nu vrea copii cu oricine, ci doar cu El…

Avortul este un cadou

Capacitatea de sacrificiu este cea mai solicitata calitate a unei femei. Barbatul se asteapta ca Ea sa faca ceva, treaba ei ce face, pentru a scapa de o sarcina nedorita. I se pare de la sine inteles ca amanta sa suporte durerea si riscurile avortului pentru a pastra relatia lor conform intelegerii initiale tacite („ne iubim, dar fara copii”). Cand amanta ii spune barbatului: „Stii am fost insarcinata si am avortta fara sa-ti spun”, barbatul spune un „Merci” cat se poate de scurt.

Vestea e ca un sfarsit

Tradare! Acesta este cuvantul care este evocat de mintea barbatului, dar si a celor care tin la el, atunci cand amanta ii adreseaza fraza: „Trebuie sa-ti spun ceva… sunt insarcinata!” Prins intre doi copii, unul al sotiei si altul al amantei, barbatul s-ar simti ca intr-un dublu santaj si ar putea alege o a treia cale: fuga de ambele femei, in lumea larga.

Razbunarea suprema a amantei

La randul lor, sunt multe amante care cred ca pot sa transeze situatia ambigua a impartirii barbatului cu alta femeie prin gestul suprem al fertilizarii. Nimic mai fals… Barbatul care are amanta fuge de raspunderea casei lui, inca o raspundere l-ar face sa fuga si mai departe.

Citeste si

Leave a Comment