Prima pagină » Soție vs. Amantă: Cearta bărbatului cu…| Episodul IX

Soție vs. Amantă: Cearta bărbatului cu…| Episodul IX

by Mirela Dinica
0 comment

Aceasta rubrica isi propune sa trateze diferite aspecte din viata sexuala a barbatului, raportate la sotie si amanta. Poate astfel veti intelege de ce barbatii la trateaza pe amandoua prin completare si nu prin excludere.

SOTIA

Motive casnice

Motivele certurilor cu femeia legitima sunt cel mai adesea ostilitatile adunate prin convietuire. Sa stai cu aceeasi femeie sub acelasi acoperis ani in sir poate sa devina un bun motiv pentru a scapa de situatie, nu neaparat de persoana. Sotia nu face altceva decat sa existe, ca un reprezentant viu al starii de detentie pe care o barbatul o simte din plin dupa casatorie…

Certurile in familie sunt legitime

Cand auzi ca un cuplu a petrecut un numar de ani in familie, te astepti ca in sanul lui sa se desfasurat destule certuri. Cearta este considerata un apanaj inerent casatoriei. Tocmai acele lucruri care faceau deliciul apropierii erotice dintre cei doi inainte de casatorie sunt acum principalele subiecte de la care porneste cearta. Romantismul devine neglijenta, sarutarile devin corvoada, alura sexy devine infidelitate, etc…

Separarea temporara intre soti

Pentru a evita confruntarea fizica, persoanele implicate intr-un conflict tind sa se separe pentru o vreme, indreptandu-se in directii opuse sau (acolo unde acest lucru nu este posibil) nemaivorbindu-si, pentru a consfinti separarea prin ritual. Sotul se duce sa doarma in hol, in garaj sau la serviciu, sotia va pleca la mama sau la o prietena.

Impacarea este tot legitima

Dat fiind caracterul legitim al certurilor in familie, impacarea este vazuta cu aceeasi ochi. Gata, ati stat destul certati, e vremea sa va impacati – vor pune cei din jur, mama soacra, cumnatii, fratii, prietenii. Casatoria, echivalentul comoditatii, este considerata mai importanta decat demonstratia de orgolii.

AMANTA

Cand amanta se poarta ca o nevasta…

In general, motivele pentru care barbatul se cearta cu amanta sunt cele care tin de tatonarea limitelor. Fiecare dintre cei doi concepe relatia cu sexul opus cu totul altfel, pentru ca nu au timp sa se cunoasca prea bine. Dar poate cel mai iritant motiv de cearta cu amanta apare cand aceasta dovedeste ca are aceleasi metehne ca si sotia care este undeva, acasa.

Cearta cu amanta este rara

Raritarea conflictelor cu amanta rezulta din insusi faptul ca aceasta relatie este considerata a fi una complementara celei legitime. Cu alte cuvinte, sediul certurilor este familia, in timp ce la amanta barbatul spera sa gaseasca un mediu fara certuri. Apoi, majoritatea actiunilor dintre amanti sunt facultative. Este cunoscut faptul ca un conflict izbucneste cu atat mai usor, cu cat intre parteneri intervine senzatia de constrangere.

Separarea de amanta e riscanta

Amanta stie ca nu-si poate permite sa-l supere prea mult pe amant. Daca el va dori sa se separe de ea, este destul de probabil sa se duca acasa, la femeia legitima si sa-si caute barbatia sub fusta ei. Daca in cazul sotiei separarea se petrece intr-un spatiu in care se poate produce impacarea, amanta trebuie sa astepte pana data viitoare pentru a se impaca sau poate sa astepte mult si bine.

Impacarea sexuala

Amantii se considera niste indragostiti. Pentru ei, cearta este mai degraba un stimul sexual si mai putin o chestiune de intoleranta – cum este in familie. Impacarea amantilor se produce pe fondul unei noi apropieri sexuale inflacarate…

Citeste si

Leave a Comment