Prima pagină » Soție vs. Amantă: Comunicarea | Episodul X

Soție vs. Amantă: Comunicarea | Episodul X

by Mirela Dinica
0 comment

Aceasta rubrica isi propune sa trateze diferite aspecte din viata sexuala a barbatului, raportate la sotie si amanta. Poate astfel veti intelege de ce barbatii la trateaza pe amandoua prin completare si nu prin excludere.

SOTIA

Sotia o cauta pe amanta

In valtoarea investigatiilor pe care le tot face pentru a afla cine este amanta barbatului ei, sotia va cauta sa vada ce este in capul ei. Intr-o faza ulterioara, sotia va ajunge la limita tolerantei si a discretiei, incercand sa comunice direct cu amanta. De ce? In principal pentru ca sotul fuge tot mai mult de acasa din calea agresivitatii sotiei. Si apoi, sotia crede ca este un bun santaj amenintarea: „lasa ca ma duc eu peste ea!” Pentru a evita penibilul, el va sta mai mult pe acasa…

Somatii prin intermediul sotului

„Spune-i sa-ti spele hainele daca tot ti le murdareste de ruj! Daca nu te lasa in pace, ma duc sa-i spun sotului ei tot! Ma duc peste ea la serviciu si o fac de ras!” Fiecare dintre aceste somatii, impreuna cu insultele pe care sotia doreste ca sotul sa i le transmita amantei, constituie tot atatea motive pentru ca el sa evite domiciliul conjugal tot mai frecvent. Ba mai mult, barbatul va tinde ca in sinea lui sa dea castig de cauza celei agresate, adica amantei.

Prietenul lui o minte pe sotie

Folosit ca intermediar de catre sotie, prietenul cel mai bun al sotului va media conflictul dintre cei doi, incercand sa indulceasca lucrurile. Ii va spune sotiei doar ceea ce stie ca nu o deranjeaza, va incerca sa faca in asa fel incat prietenia lui sa iasa deasupra casniciei bolnave a prietenului sau De indata ce va fi confruntat cu existenta amantei, prietenul va spune ca nu e treaba lui.

Sotia cere armistitiu

Uneori se intampla ca sotia sa ceara amantei sa-l lase sa vina acasa macar de sarbatori. Poate ca este dependenta financiar de el sau poate ca nu este capabila  sa conceapa existenta altui barbat in viata ei… Si atunci prefera sa traiasca intr-o eterna nefericire.

AMANTA

Cand amanta o cauta pe sotie

Pare un gest de-a dreptul indraznet sa te duci peste sotia lui, stiind ca persoana in culpa esti tu. Poate ca aici sta explicatia faptului ca unele amante cauta sa vorbeasca sotiilor: acele amante nu se considera in culpa, ci dimpotriva, indreptatite sa actioneze in numele iubirii pe care i-o poarta lui! „Prea mult sufera, saracul, intre ciocan si nicovala. Trebuie sa aflu ce i s-a intamplat acasa de n-a mai dat niciun semn de viata. El nu e in stare, am sa-i spun eu!”

Aluzii prin intermediul lui

De multe ori, amanta sugereaza barbatului diverse replici inteligente sau legitime pe care el ar trebui sa le adreseze sotiei cand acesta nu se descurca prea bine cu nevasta acasa. Cele mai multe aluzii sunt la adresa funciei de femeie in pat, pe care sotia nu are cum s-o indeplineasca la nivelul amantei. Daca amanta se lanseaza in afirmatia de natura casnica, inseamna ca obiectivul ei este acela de a avea o familie.

Prietenul lui o lauda pe amanta

Cand o cunoaste pe amanta, prietenul sotului este gelos ca fata de orice relatie in plus pe care o are cel de care este legat prin prietenie. Cu toate acestea, va fi si el adeptul ipotezei generale de astazi: va condamna si el adulterul in public, dar va fi complice de indata ce este implicat. Amanta prietenului lui ii va fi prietena. Daca nu, inseamna ca demult visa la sotia lui…

Amanta cere clementa

Atat de indragostita poate fi amanta, incat va cere iertare sotiei care-l tine pe iubitul ei sub papuc. Aceasta sotie este precum mama ei: trebuie sa-i ceara voie ca sa se intalneasca macar inca o data cu cel pe care-l iubeste…

Citeste si

Leave a Comment