Home TRUP SI SUFLETPSIHOLOGIE Soție vs. Amantă: Cum mângâie una și cum mângâie cealaltă | episodul I

Soție vs. Amantă: Cum mângâie una și cum mângâie cealaltă | episodul I

by Mirela Dinica
0 comment

In psihologia sexuala a barbatului au existat de cand lumea doua femei: femeia familiara (sotia) si femeia straina (amanta). Femeia legitima si femeia interzisa. Femeia in pijama si femeia aranjata. Femeia care sa-i poarte de grija si femeia pe care o curteaza. Femeia care il asteapta si femeiea care poate fi oricand a altuia.

SOTIA

Mangaieri posesive

Mangaierile sotiei sunt adesea izvorate din legitimitate. Ele sunt de cele mai multe ori cerute prin cuvinte, cu o unda de repros in voce. Uneori sunt impuse de femeie cu tenta de urgenta, fiindca pentru ea atingerile tandre constituie confirmari ale faptului ca totul este bine.

Mangaieri previzibile

Din pacate, atingerile femeii legitime sunt cunoscute si usor de intuit. Barbatul incepe sa se uite peste umarul ei la televizor si stie ce-i place ei sa mangaie la el. Din aceasta cauza, crede ca ea are cate un scop egoist in fiecare mangaiere si dobandeste o ostilitate tacuta fata de ea. Daca ea spune ”cred ca iti place sa te mangai astfel”, el ii raspunde „cred ca mai degraba iti place tie”.

Scurtaturi in mangaieri

Fiind mangaiat de femeia lui legitima, barbatul elimina acele atingeri inutile (care de fapt sunt parte a preludiului) si asteapta acele atingeri care sunt un masaj clar de natura sexuala-  in curand va urma sexul propriu-zis. El devine mai putin rabdator, pentru ca stie o cale mai scurta catre sex.

AMANTA

Mangaieri ca reactie

Mangaierile femeii straine sunt reactii ale atingerilor barbatului. Ele apar mai intotdeauna ca un pas inapoia initiativelor lui. Adesea, gesturile sunt pudice, pentru ca ea nu are deplina incredere in el. Atingerile sunt sincere, infocate si pasionale, datorita asteptarii intalnirii celor doi.

Mangaieri descoperite

La femeia necunoscuta, barbatul descopera efectul actiunilor lui si descopera noi senzatii in urma mangaierilor ei. Confuzia in care el se afla ii cere sa fie atent la eventualele greseli ale lui, dar si ale ei, pentru ca intr-un fel sa o poata categorisi pe acea femeie si sa treaca la urmatoarea. La randul ei, amanta sa straduieste sa depaseasca presupusele performante ale celei legitime si ofera cat mai mult.

Mangaieri in crestere

Fiecare interactiune cu femeia necunoscuta este un pas in cucerirea acestei femei. Barbatul se straduieste sa faca performanta, deoarece sunt si alti barbati la orizont si vrea sa lase o urma adanca in  memoria ei. El ii cere ei atingeri cat mai clare, tot mai indraznete, care sa corespunda cu cele mai fanteziste povestiri sexuale ale amicilor lui, cum ar fi sexul in trei – cu el si prietena ei cea mai buna.

 

 

 

Citeste si

Leave a Comment