Home TRUP SI SUFLETPSIHOLOGIE Soție vs. Amantă: Cum vede frumusețea| Episodul VIII

Soție vs. Amantă: Cum vede frumusețea| Episodul VIII

by Mirela Dinica
0 comment

Aceasta rubrica isi propune sa trateze diferite aspecte din viata sexuala a barbatului, raportate la sotie si amanta. Poate astfel veti intelege de ce barbatii la trateaza pe amandoua prin completare si nu prin excludere.

SOTIA

Frumoasa la vremea ei

Chiar daca a fost luata de sotie pentru frumusetea ei, sotia va ajunge intr-un timp relativ scurt sa se deformeze. Poate doar la fund si nu la fata. Poate doar in ochii sotului si nu in ochii altor barbati. Poate nu in ochii sotului, ci doar in proprii ochi. Doar poza de la nunta pare sa mai aminteasca de frumusetea ei. Sedentara sau obosita, nescoasa in lume si necurtata, sotia isi percepe uratirea ca pe un pret platit casniciei: „Ce vrei, am nascut doi copii!…”

Frumusetea ca un lux

Pe masura ce familia se transforma intr-o unitate economica, a face cheltuieli pentru intretinerea frumusetii devine un lux. „Gata, s-a terminat cu vremea seductiei, nu mai ai nevoie de cosmeticale!” – va spune sotul sotiei lui. Femeia casatorita pare egoista atunci cand incearca sa-si consolideze frumusetea in vreun fel, de aceea pot aparea perceptii precum cea de mai jos…

Frumusetea submineaza casnicia

A fi frumoasa pentru toti este un deziderat al femeii, dar este un cosmar pentru barbatul care pretinde ca o are. Sotia frumoasa este o adevarata belea pe capul lui, pentru ca nu stie cum sa stapaneasca privirile celorlalti barbati, indreptate insistent catre ea. In curand, el va deveni agresiv cu sotia, chiar daca frumusetea ei nu a dat inca roade unui adulter…

Oglinda ei e sotul

Sotia cerceteaza permenent ochii sotului ei: sunt oare frumoasa? Sunt oare cea mai frumoasa din tara? Dar sotul considera ca ar fi o rutina de ultima speta sa-i spuna ca este frumoasa tocmai femeii de care este atat de sigur, mai ales in situatia in care frumusetea ei nu se vede… din cauza distantei prea mici. Ce are ea de facut? Sa ia putina distanta!

AMANTA

Vremea ei, cat e frumoasa

Pentru a o vedea frumoasape o femeie, un barbat trebuie sa o vada de la o anume distanta. Daca o vede fara sansa de a o atinge, se impaca repede cu ideea ca nu este pentru el. Daca o vede prea de aproape sau prea des, ii observa defectele sau se sperie de ea. Amanta poate folosi avantajul distantei optime: nu trebuie sa doarma in fiecare zi cu el, dar nici nu se arata inaccesibila. In schimb, uratirea ei este drastic sanctionata de amant cu… absenta!

Frumusetea ca unealta de baza

Trebuia mai de mult timp sa facem o deosebire intre amanta si prostituata. Prostituata foloseste frumusetea ei ca pe o unealta, dar la capacitate minima, adica nu pune suflet in a-si cultiva frumusetea. In schimb, amanta, care isi traieste relatia cu pasiune,se va agata de fiecare detaliu al frumusetii ei pentru a-si vraji partenerul. Chemarea catre amant  nu poate fi auzita decat daca frumusetea amantei functioneaza…

Consolideaza cuplul

Cuplul pe care il au, amanta si amantul, este un cuplu cu adevarat erotic. Atat de puternic este erotismul, incat trece prin convietuire si peste autoritate, la fel cum trece la varsta adolescentei. Cand este frumoasa, amanta invata repede sa-l stapaneasca pe partenerul ei, cu conditia sa ramana frumoasa si pentru ceilalti barbati.

Oglinda ei e oglinda

Amanta cerceteaza frumusetea in momentele ei de singuratate. Atunci are timp sa pregateasca mrejele pentru El, si tot atunci poarta un dialog cu sine: „Esti inca frumoasa, nu vezi? Cand va veni, sa il privesti asa si sa ii spui cutare lucru!”. Pentru amanta, oglinda ei oglinda, pana intr-o zi, cand o va sparge, dupa o noapte de nesomn, plans si netinere in brate.

Citeste si

Leave a Comment