Prima pagină » Soție vs. Amantă: Pe cine prefera de Craciun?| Episodul XI

Soție vs. Amantă: Pe cine prefera de Craciun?| Episodul XI

by Mirela Dinica
0 comment

Aceasta rubrica isi propune sa trateze diferite aspecte din viata sexuala a barbatului, raportate la sotie si amanta. Poate astfel veti intelege de ce barbatii la trateaza pe amandoua prin completare si nu prin excludere.

SOTIA

Merge si fara Craciun

In numeroase familii de pe la noi, Craciunul este una dintre cele mai redutabile ocazii de galceava in familie. In buna traditie romaneasca, sotii isi reproseaza diverse neajunsuri, de la cum arata bradul cumparat de El si pana la pisalogeala Ei. Uneori, se poate ajunge si la petrecerea acestei sarbatori in camere diferite.

Incarcat de activitati

In ajunul Craciunului, romanii familisti obisnuiesc sa se incarce cu treburi menite sa le secatuiasca pofta de a mai sarbatori. De-abia scapat de mersul copiilor la scoala si de perioada muraturilor, El este antrenat in procurarea unor dovezi care sa ateste ca aceasta este o familie serioasa, prospera, judecand mai ales dupa dimensiunea bradului.

Cu neamuri

Craciunul in familie este un eveniment social extins. Vin colindatorii si acestia venereaza valorile familei gazda, inclusiv prosperitatea mentionata mai sus. Rudele, copiii in jurul bradului, ritualul cu Mos Craciun, apopiata petrecere a  Revelionului in familie aproape ca ii paralizeaza Lui capacitatea de a cauta aventura.

Lupta pentru Craciun

Si sotia se gandeste cu mult timp inainte ce cadou sa-i faca Lui, dar papucii primiti de obicei sunt eclipsati de trenuletul primit de la fiu, cu care El tare s-ar mai juca. Pentru a-si asigura victoria de Craciun, Ea il avertizeaza din timp: „Sper ca macar anul acesta vom avea si noi un Craciun ca lumea!”

AMANTA

Alternativa e Singuratatea

Pentru o amanta, a nu putea sarbatori Craciunul cu persoana iubita este un trist eveniment, care nu trece neobservat. O astfel de posibilitate simbolizeaza singuratatea, esecul in viata, pierderea inca a unui an in compromisuri. De aceea, amanta isi pune multe sperante in Craciun. Daca El vine, atunci inseamna ca mai sunt sperante.

Redus la minim

Uneori, amanta este capabila sa calatoreasca prin frig pana la el cu un mic tort sau cu alte prajituri cumparate, pentru doar cateva minute de Craciun. Sunt rare cazurile in care amanta a reusit sa participe cu El la taierea porcului sau la framantarea timp de trei ore a unor cozonaci. Bradul se reduce de obicei la o creanga.

In intimitate

Pentru amanta, sarbatorirea Craciunului este un capital nepretuit al cuplului pe care il alcatuieste. De aceea, il viseaza ca desfasurandu-se in doi, la o masa cat mai mica, pe care este o lumanare care ii lumineaza Lui chipul, astfel incat ea sa o poata privi indelung. Ceilalti sunt disparuti, iar primirea colindatorilor este o perversiune.

Lupta pentru Craciun

Amanta considera Craciunul ca fiind o victorie provizorie care poate fi furata de la sotia Lui. Uneori se multumeste cu o simpla urare, dar nu uita sa-i faca un cadou, care poate fi si in natura. Amanta simte din plin importanta cadoului de Craciun, pe care-l vede ca pe un talisman cu putere pe parcusul intregului an. 

Citeste si

Leave a Comment