Home TRUP SI SUFLETPSIHOLOGIE Soție vs. Amantă: Perversiunile sexuale| Episodul V

Soție vs. Amantă: Perversiunile sexuale| Episodul V

by Mirela Dinica
0 comment

Aceasta rubrica isi propune sa trateze diferite aspecte din viata sexuala a barbatului, raportate la sotie si amanta. Poate astfel veti intelege de ce barbatii la trateaza pe amandoua prin completare si nu prin excludere.

SOTIA

Le consideră înjositoare

Nu doar sotia, ci insusi sotul considera ca anumite „perversiuni” sexuale ar fi injositoare pentru o persoana casatorita. Cu toate acestea, nimeni nu o poate opri pe femeia legitima sa viseze la tot felul de inovatii sexuale indraznete.

Le descopera treptat

In patul conjugal se desfasoare de cele mai multe ori adevarate pute de convingere intre propunerile fanteziste ale sotului si retinerile sotiei. Ceea ce este intersant e ca, dupa perioada de rezistenta la „perversiuni”, fiecare femeie casatorita intra intr-o perioada de efervescenta sexuala pe parcursul careia propune mai mult decat poate indeplini partenerul.

Merge pana unde a fost obișnuită

Casnicia devine in scurt timp de la constituirea ei un exercitiu de tatonare a limitelor intre cei doi. Pana unde poate merge celalalt? Este o intrebare permanent activa in mintile sotilor si in domeniul sexual. Obisnuita sa fie cu un pas in  urma lui, sotia este condamnata sa se desfasoare intre limitele negociate ale cuplului.

Fanteziile se transforma in algoritm

Daca sotia a negociat in pat pana la un punct anume ( de exemplu: putem face sex anal, dar nu si in grup), acest punct devine un algortim sexual, adica o forma dupa vcare se dasfasoara sexualitatea cuplului. De fiecare data sotul va tatona mai mult si de fiecare data va primi un refuz. Motiv pentru care, de fiecare data, el va incerca sa treaca in partea de jos a acestui articol.

AMANTA

Stie ca sunt de datoria ei

Amanta porneste adesea in relatia cu barbatul alteia de la presupunerea conform careia femeia legitima nu-i ofera acestui barbat tot ce-i trebuie si ca este rolul amantei acela de a satisface cele mai indraznete fantezii ale acestuia.

Le exercita de la inceput

Contrar parerii generale, amanta este cea mai afectata de faptul ca partenerul ei are pe alta. Daca celei legitime i se recunosc mai multe roluri in viata lui, amantei ii ramane prin excelenta rolul sexual. Pusa in fata incercarii de a-si proba beneficiile sexuale inca de la inceput, ea trebuie sa treaca si peste faptul ca sigur el o face si cu sotia lui.

Se depaseste pe sine

Sexualitatea amantei este una supraincarcata de raspunderi. In sexul cu amantul ea pune si plimbarile si dormitul impreuna si vacantele pe care nu le au niciodata. Pentru ca scurtul timp petrecut impreuna sa fie o fericire, amanta da tot ce poate in pat. De cele mai multe ori, o amanta nu poate face cu nimeni altcineva ceea ce face cu amantul ei.

Ea trebuie sa improvizeze mereu

Amanta stie ca la cel mai mic semn de monotonie risca sa-l piarda pe partenerul mult asteptat. Intrebarea pe care si-o pune obsesiv este: „Oare ma mai doreste?” Din acest motiv, ea este intr-un permanent concert de jazz sexual, desfasurat in conditii ingrate. Instinctiv, amanta face mici scenografii cu arome, desuuri, sampanie, prajituri – care pentru ceilalti tot perversiuni se cheama…

Citeste si

Leave a Comment