Home ACTUALITATE Spectacolul Kings On Ice reprogramat pentru anul viitor

Spectacolul Kings On Ice reprogramat pentru anul viitor

by Mirela Dinica
0 comment

Editia aniversara Kings On Ice, programata pentru data de 30 martie 2013, se amana pana la o data ce urmeaza a fi comunicata ulterior. Organizatorii au decis reprogramarea cunoscutului spectacol pe gheata din motive logistice, patinoarul Mihai Flamaropol avand la acest moment probleme mari in ceea ce priveste gradul de functionalitate.

Patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, care a gazduit mai multe editii Kings On Ice si unde urma sa aiba loc si show-ul  programat initial pentru aceasta  primavara, nu poate garanta conditiile optime pentru desfasurarea evenimentului, fapt ce a determinat amanarea galei aniversare din luna martie pentru anul viitor cand se asteapta o imbunatatire a conditiilor pentru organizarea unui astfel de spectacol.

„Desi am sperat ca situatia patinoarului Mihai Flamaropol se va imbunatati, ni s-a comunicat ca este posibil ca in orice moment, din lipsa de fonduri, patinoarul sa nu mai beneficieze de niciuna dintre utilitatile necesare functionarii: energie electria, apa etc. In aceste conditii, spectacolul programat nu poate avea loc. Am dorit foarte mult sa nu dezamagim publicul fidel acestui show si am sperat ca se va gasi o solutie pentru rezolvarea problemelor legate de patinoar. Din pacate, nu se intrevede nici o posibilitate de solutionare a situatiei actuale.  Este regretabil ca Bucurestiul nu are in acest moment nici un patinoar care sa poata gazdui un spectacol de o asemenea amploare, un loc pentru tinerii care doresc sa se dedice acestui sport sau pentru cei care practica hocheiul pe gheata. Dorim si speram sa primim vesti mai bune si sa putem continua seria spectacolelor de excelenta a patinajului la Bucuresti”, a declarat Raluca Popescu, Director General Amphitrion.

O traditie inaugurata in 2007, Kings On Ice a devenit unul dintre cele mai indragite si asteptate spectacole la Bucuresti. Timp de patru ani, Kings On Ice a adus in Romania cele mai cunoscute nume si cei mai indragiti reprezentanti ai patinajului mondial, in frunte cu celebrul campion olimpic, Evgeni Plushenko. Publicul roman s-a bucurat de-a lungul celor 4 editii de nenumarate demonstratii spectaculoase de patinaj artistic ale unor patinatori precum Stephane Lambiel, Brian Joubert, Aliona Savchenko – Robin Szolkowy, Surya Bonaly sau Fabien Bourzat – Nathalie Pechalat.

Cei care si-au achizitionat deja biletul pentru show-ul ce ar fi trebuit sa aiba loc pe 30 martie 2013 la Patinoarul Mihai Flamaropol, au posibilitatea de a-si recupera contravaloarea acestuia de la punctele de vanzare de la care a fost cumparat, respectiv reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau de pe www.myticket.ro, in perioada 4 februarie – 4 martie 2013.

Citeste si

Leave a Comment