Home VEDETEEVENIMENT Ștefan Stan, in turneu prin Romania

Ștefan Stan, in turneu prin Romania

by Raport Monden
0 comment

Weekend-ul acesta, Ștefan Stan, prima Voce a României, a pornit alături de band-ul său în turneul de promovare a albumului de debut „Povestea mea”, album produs sub label-ul Universal Music Romania de Ha Ha Ha Production și lansat pe 23 mai.

Artistul își așteaptă fanii, cu mic cu mare, promițându-le un show live absolut spectaculos, interactiv, cu dans, concursuri și multe surprize, totul pe un mixt de ritmuri –  blues-pop, rock, de la piese de club până la balade.

“Sunt extrem de fericit la gândul că voi cânta în fața a mii de fani din toată țara! Pentru toți am pregătit o serie de surprize, iar pentru cei mai talentați dintre ei am un loc în plus pe scenă, alături de mine. Vom cânta și vom dansa împreună, vom spune povești… căci fiecare dintre cele 12 piese de pe albumul meu derulează o poveste… a mea și a voastră. Cu toții ne vom regăsi în “Povestea mea”, căci fiecare a iubit sau iubește, a suferit, și-a pierdut speranța, și-a împlinit visuri… “, spune Ștefan.

Pe lângă piesele de pe noul album, Ștefan Stan își va răsfăța publicul și cu piese din repertoriul internațional, pe care le interpretează magistral în manieră proprie.

Orasele în care Ștefan Stan își va lansa noul album în Caravana Distracției Golden Brau sunt: Slatina 29 iunie; Craiova 6-iulie; Drobeta 13-iulie; Arad 20-iulie; Deva 28-iulie; Turda 3-august; Bistrița 10-august; Piatra Neamț 17-august; Bacău 24-august; Focșani 31-august; Galați 7-septembrie; Tulcea 15-septembrie; Slobozia 21-septembrie; Buzău28-septembrie. 

Ștefan Stan a câștigat notorietate în 2011, odată cu obținerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs “Vocea Romaniei”. Artistul s-a remarcat datorită glasului său baritonal și ușor gutural, iar astăzi își încântă fanii atât cu piese din repertoriul internațional, cât și din propriul repertoriu.

Citeste si

Leave a Comment