Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Șterge natural semnele îmbătrânirii din jurul ochilor

Șterge natural semnele îmbătrânirii din jurul ochilor

by Mirela Dinica
0 comment

O privire luminoasă și radiantă este idealul de frumusețe al oricărei femei, însă de cele mai multe ori, factori precum oboseala și înaintarea în vârstă determină apariția ridurilor, cearcănelor sau a pungilor din jurul ochilor.

APIVITA prezintă 5-ACTION EYE SERUM – picături prețioase de frumusețe ce șterg semnele de oboseală și de îmbătrânire din zona sensibilă a ochilor.

Cu 96% ingrediente naturale, Serumul  are ca scop restaurarea unui aspect sănătos și frumos al privirii și îmbunătățirea tuturor deteriorăilor estetice ale pielii din zona ochilor, oferind un tratament unic, pe bază de ingrediente active puternice, precum:

  • Extract de crin alb, cu acțiune anti-inflamatoare și lipolitică, ce reduce pungile de sub ochi și cearcănele, oferind hidratare pielii;
  • Complex de cupru: crește vitalitatea fibroblastelor și colagenului, având acțiune asupra ridurilor din jurul ochilor și contribuind la fermitatea pielii;
  • Infuzie din 3 specii de ceai de munte grecesc (patent), care a înlocuit apa din formula, cu puternic rol antioxidant, ce potențează proprietățile de hidratare și foto-protecție ale produsului;
  • Extract patentat de propolis: fiind o inovație exclusivă APIVITA, acesta protejează eficient împotriva îmbătrânirii premature.

5-ACTION EYE SERUM îmbunătățește fermitatea pleopei superioare, netezește ridurile, estompează semnele oboselii (cearcăne, pungi), hidratează pielea sensibilă din jurul ochilor și conferă luminozitate acestei zone. Privirea devine mai relaxată și vizibil întinerită.

Preț: 174,99 lei

TESTAT OFTALMOLOGIC, FĂRĂ parabeni, silicon, propilen glicol, butilen glicol, ulei mineral, etanolamina, ftalati.

Citeste si

Leave a Comment