Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Strălucire de gheață cu noile bijuterii PANDORA

Strălucire de gheață cu noile bijuterii PANDORA

by Mirela Dinica
0 comment

Oferă cele mai potrivite cadouride Crăciun și adu frumusețea glacială a iernii și formele splendide ale cerului înstelat în cutia ta de bijuterii. În această iarnă, strălucește galactic cu minunatele bijuterii din noua Serie Strălucire de Gheață. 

Realizate din argint 925 și PANDORA Rose, inelele cu detaliifine combină modele moderne cu elemente clasice, cum ar fi pietrele cu tăietură baguette. Piesele minuțios lucrate din metale veritabile și finisate manual captează privirile grație detaliilor futuriste, inspirate de frumusețea celestă, și prin fațetele rectangulare strălucitoare de zirconiu cubic transparent, luminos precum gheața.

Combină și potrivește inelele pentru a crea look-ulperfect și suprapunerea de inele potrivită fiecărei ocazii, indiferent dacămergi la o întâlnire de sărbători cu prietenii sau la o petrecere cocktail după serviciu. Transformă inelele în punctul central festiv al ținuteitale; creează suprapuneri spectaculoase cu inelul deschis Momente de Strălucire și inelele cu piatră solitară Strălucire de Gheață din argint 925, purtate pe degete diferite.

Adaugă o notă îndrăzneață ținutei tale cu inelelepereche PANDORA Rose, cu piatră solitară, pentru a asorta două tonuri look-ului.Creează dimensiuni captivante, purtând inelele Frumusețe Glacială la jumătatea degetelor sau pe degetul mic. Liniile lor fluide împodobite cu pietre sclipitoare și atemporale îți reflectăfeminitatea.

Citeste si

Leave a Comment