Prima pagină » Surpriză de proporții pentru fanii “Suleyman Magnificul”! Intră să vezi despre ce e vorba!

Surpriză de proporții pentru fanii “Suleyman Magnificul”! Intră să vezi despre ce e vorba!

by Mirela Dinica
0 comment

“Suleyman Magnificul”, cel mai iubit serial al momentului, revine pe micul ecran cu un nou sezon, incepand din 3 septembrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

Al treilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul” readuce in atentia publicului personajele puternice, intrigile pasionale si luptele pentru suprematia geopolitica, costumele si decorurile impresionante care au facut din aceasta productie un adevarat fenomen de televiziune.

Mai mult de 15 milioane de romani au urmarit cu sufletul la gura primele doua sezoane ale serialului “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”. Dintr-un total de 63 de episoade difuzate, productia s-a clasat pe primul loc in topul audientelor din Romania de 44 de ori (interval 20.00 – 22.15), reprezentand un procent de 70% din total.

In acest sezon, intreaga poveste se imbogateste cu personaje noi si ii va suprinde pe telespectatori cu dramatice rasturnari de situatie. Mihrimah (Pelin Karahan), fiica lui Suleyman (Halit Ergenc) si a lui Hurrem (Meryem Uzerli), a crescut intre timp  si este atuul cel mai important al lui Hurrem in lupta pentru afirmarea fiilor ei. Prieteniile se transforma in lupte surde pe viata si pe moarte, intrigile din harem se tes periculos de-a lungul episoadelor, astfel incat istoria Imperiului se scrie cu sange.


Citeste si

Leave a Comment