Prima pagină » Sylvia a devenit sora cu marea… Artista se muta pe litoral si ajunge acasa abia la toamna

Sylvia a devenit sora cu marea… Artista se muta pe litoral si ajunge acasa abia la toamna

by Mirela Dinica
0 comment

Sylvia isi va petrece cea mai mare parte a verii pe litoral, unde are programate peste 20 de concerte pana la sfarsitul lunii august. Prin urmare, artista si-a facut bagajele si se muta la malul marii in vila unor prieteni, urmand sa revina definitiv acasa, in Bucuresti, abia la inceputul toamnei.

Cantareata a ales sa locuiasca pe litoral mai ales ca restul concertelor din tara pe care le va avea au loc in apropiere, in zona Moldovei si a Baraganului. 

“Va fi o vara plina de concerte si de distractie. La fel s-a intamplat si anii trecuti, insa de data aceasta am decis sa nu mai fac naveta Bucuresti – Mamaia. Era extrem de obositor si costisitor, asa ca, multumita prietenilor mei dragi, am decis sa stau in cea mai mare parte a timpului la mare. Vor urma cinci saptamani de plaja, de inot in piscina si in mare si, bineinteles, de concerte noaptea in club. Iubesc litoralul romanesc, macar pentru viata de noapte”, declara artista.

Sylvia a lansat in aceasta primavara o noua piesa, “Noi doi”, alaturi de acelasi DJ Rynno cu care a cunoscut succesul in urma cu sase ani. Colaborarea de succes s-a concretizat de atunci in zeci de hituri si sute de concerte sustinute atat in tara cat si peste hotare.

Citeste si

Leave a Comment