Prima pagină » Tania Popa sare cu brațul stâng legat, la „Splash! Vedete la apă”

Tania Popa sare cu brațul stâng legat, la „Splash! Vedete la apă”

by Raport Monden
0 comment

Actrița Tania Popa sare cu brațul stâng legat joi, 13 august, și vineri, 14 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a celui mai spectaculos show al verii, “Splash! Vedete la apă”.

“Acest umăr îmi dă de furcă de trei ani. Atunci, am căzut de pe scenă, la Teatrul Național, în timpul unui spectacol. Am mers cu spatele, am vrut în cădere să mă prind cu mâna de scenă, dar mi-am dat-o peste cap”, își amintește actrița. În urma acestei accidentări, Tania nu mai poate face mișcări ample cu acest brat și nici nu-l mai poate ridica. “O să-mi fie foarte greu să sar, pentru că nu pot să am un echilibru perfect… Dacă scap din aventura asta, poate să treacă și tancul peste mine. Este cel mai tare lucru pe care am putut să-l fac…”, a mai spus Tania Popa.

“Tania e cu o mână în piuneze, înoată cu o singură mână, dar fata asta nu se dă în apoi”, o laudă antrenoarea ei, Clara Gherase. Ca să arate bine, la “Splash!”, curajoasa actriță a ținut o cură drastică de slăbire, fapt ce a dus și la o severă cădere de calciu, în perioada antrenamentelor. “Mănânc de câteva zile numai hrișcă și iaurt pentru că, la emisiune, vreau să mă concentrez la săritură și nu la cum să-mi trag burta, ca să dau bine la tv. Așa că fac o foame cruntă”, a mai zis ea.

 

Citeste si

Leave a Comment