Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Ten perfect protejat în vacanță de APIVITA SUNCARE

Ten perfect protejat în vacanță de APIVITA SUNCARE

by Mirela Dinica
0 comment

Este vara si stai cat mai mult  la plajă și la distracție în aer liber. Însă ce te faci atunci când în loc de un bronz uniform și natural, te alegi cu o explozie de pete maronii pe față? Petele pigmentare apar cel mai des din cauza expunerii prelungite la soare, fără folosirea unei creme adecvate de protecție.

Pentru ca bucuria verii să nu fie întrerupta de astfel de griji, APIVITA are soluția: Crema colorată de față anti-pete SPF 50! Cu 77% ingrediente naturale, crema anti-pete de la APIVITA oferă o protecție excelentă împotriva radiațiilor UVA si UVB, protejează împotriva foto-îmbătrânirii, ajută la reducerea petelor brune și hidratează în profunzime pielea, lăsând-o catifelată și pregătită pentru soare.

În plus, crema conține un pigment natural, rezistent la apă, ce oferă tenului o nuanță uniformă, fiind alternativa perfectă la fondul de ten. Poti folosi APIVITA SUNCARE inclusiv în perioada sarcinii sau la menopauză: NU conține parabeni, alcool, silicon, coloranți sau uleiuri minerale! Prețul este  103.99 lei si o poti gasi în farmaciile Sensiblu sau in magazinul Apivita din Mall Baneasa la etajul 1.

Citeste si

Leave a Comment