Prima pagină » Tenul frumos cu măști naturale se ține!

Tenul frumos cu măști naturale se ține!

by Mirela Dinica
0 comment

Dacă nu ai bani de salon și tratamente ultra mega extra costisitoare te sfătuim să te faci frumoasă la tine acasă.

Toarnă într-un castronel două linguri de miere și una de zahăr. Amestecă puțin și dacă ți se pare că produsul rezultat nu se întinde mai adaugă doua, trei picături de apă. Acum, că amestecul e gata, o întinzi pe față și poți freca zahărul. Acesta acționează ca un exfoliant. Când simți că zahărul s-a topit te poți spăla cu apă calduță, după care tamponezi ușor cu un prosop moale. Evident, te poți bucura acum de un ten ca de bebeluș.

O altă mască la îndemâna tuturor femeilor este cea cu miere și lămâie. Pui două lingurițe de miere într-un castronel și adaugi câteva picături de lămâie. Cu amestecul obținut stai în jur de 20 de minute, după care te clătești.

Pentru tenul gras poți folosi o mască cu miere și papaya. Trei sferturi de ceașcă de cacao, trei sferturi de papaya bine copt, o pătrime de ceașcă de miere și trei lingurițe de ovăz se amestecă bine și se aplică pe întreaga față. După zece minute te clătești cu apă calduță. Această mască ajută la hidratare, fermitate, luminozitate și întinerire.

Citeste si

Leave a Comment