Prima pagină » Teo Trandafir s-a maritat in Sambata Mortilor

Teo Trandafir s-a maritat in Sambata Mortilor

by Raport Monden
0 comment

Nunta vedetei de televiziune Teo Trandafir  cu iubtul ei, Constantin Iosef a fost cea mai așteptată nuntă a anului. Evenimentul a avut loc chiar de ziua de naștere a lui Teo, pe 2 iunie, în Sâmbăta Morților. Tot evenimentul a fost unul foarte restrâns, mirii și-au invitat doar cei mai buni și cei mai apropiați prieteni.

Teo a purta o rochie în stilul anilor 20 de culoarea untului creată de Liza Panait, iar Constantin a îmbrăcat un costum elegant semnat de Alexandru Ciucu.

        „Când ne-am întâlnit, când inimile noastre au făcut cunoștință, am avut acel sentiment că mi-am găsit jumătatea și că viața mea o să fie lângă ea de acum încolo”, a declarat emoționat Constantin într-un interviu acordat Ioanei Maria Moldovan.

        Pe tot parcursul zilei, cei doi au fost de nedespărțit, s-au ținut de mână, s-au sărutat, s-au privit în ochi, radiau de fericire și au spus un DA hotărât în fața ofiterului stării civile.

        Emoționată a fost și Elena Uță, mama lui Teo, care a mărturisit pentru prima dată care este relația cu ginerele său: „Constantin e un om extraordinar, îmi spune deja mamă. Acum am doi copii, sunt foarte fericită.”

        Petrecerea s-a ținut în Buftea pe malul lacului, într-o decor romantic, în nuanțe de roz deschis și alb, în care cei 150 de invitați s-au simțit extrordinar. Meniul a fost unul variat din care nu au lipsit sărmăluțe cu smântână și mămăligă, preferatele lui Teo. Atmosfera a fost întreținută de Taxi, Holograf, Hara.

Citeste si

Leave a Comment