Prima pagină » Termomix, aparatul care schimbă vieţile şi destinele… din bucătărie!

Termomix, aparatul care schimbă vieţile şi destinele… din bucătărie!

by Mirela Dinica
0 comment

Dacă mai existau dubii despre cum este posibil ca un singur aparat să înlocuiască 12 electrocasnice de bucătărie, oaspeţii prezenţi la Café Athenée Palace Hilton s-au convins de cât de simplu este să ai un stil de viaţă sănătos.

O nouă era a început cu noul Termomix digital! Cu inovatorul său chip de reţete, ecranul tactil şi funcţia de preparare ghidată în câteva secunde poţi pregăti unt, îngheţată, pate rafinat, limonadă, sau în numai 15 minute o cină pentru întreaga familie. Îmbrăţişând inovaţia, simplitatea şi unicitatea magicului Termomix, reprezentanţii media au experimentat un nou stil de viaţă, ce a demontat tot ce ştiau până acum despre cooking. Termomix, face totul de unul singur: cântăreşte, mixează, toacă, mărunţeşte, macină, pulverizează, frământă, pasează, bate spume /creme, amestecă, prepară băuturi, emulsionează, încălzeşte, găteşte, fierbe în aburi, sterilizează şi, tot el se curăţă aproape singur. Invitaţii au văzut cum un aparat cu o suprafaţă de dimensiunea unei coli A4 te face să uiţi de maşina de tocat, blender, malaxor, storcator, tel, răzătoare, mojar, aparat de îngheţată, cântar, mixer, robot de bucătărie sau râşniţă de cafea. Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului, aceştia au acceptat provocarea de a testa fiecare funcţie a aparatului, reuşind să-şi pregăteasca singuri în câteva secunde un mic dejun delicios. Este cert că experienţa din propria bucătărie intră de acum în altă dimensiune – aceea în care timpul petrecut alături de cei dragi îţi este respectat, iar momentele în care familia se adună la cină sunt savuroase şi relaxante.

dsc_4852_1

Zâmbete furate la micul dejun, poveşti scrise la fiecare cină, experienţa uşoara şi un partener de nădejde acasă – locul în care toţi suntem iubiţi. O întreagă bucătărie sofisticată a prins viaţă prin ingeniosul Termomix care reuşeste să pregătească peste 30.000 de reţete aproape de unul singur. Totuşi, atrăgătorul ecran tactil nu te lasă să te îndepărtezi prea mult, deoarece vei fi tentat să urmăreşti îndeaproape direct pe ecran reţetele, cu sprijinul chip-ului de reţete si al funcţiei de preparare ghidată. Această funcţie inovatoare de afişare a reţetei pe ecran garantează rezultatul final excepţional, care nu este condiţionat de aptitudinile din bucătărie. Trebuie doar să adaugi ingredientele, iar Termomix va regla până şi temperatura şi timpul în locul tău. În cartea sa de reţete de bază regăseşti peste 175 de variante de a prepara sosuri delicate, supe, de a găti perfect peştele, carnea şi legumele.

dsc_4414_1

Îndrăzneşte să accesezi inovaţia şi să păşeşti ingenios într-un nou univers – al bunului gust, inovaţiei şi al timpului de calitate petrecut alături de cei pe care îi iubeşti cel mai mult.

 

Citeste si

Leave a Comment