Prima pagină » The Bar-Beauty Salon este Primul Beauty Bar din Romania, cu servicii premium de infrumusetare

The Bar-Beauty Salon este Primul Beauty Bar din Romania, cu servicii premium de infrumusetare

by Mirela Dinica
0 comment

Specialistii de la The Bar-Beauty Salon vor sarbatori marti, 14 martie, prima aniversare a salonului, alaturi de vedete, bloggeri, jurnalisti si clienti fideli.

Salonul de infrumusetare este situat in Promenada Mall Bucuresti, la nivel -1 si ofera servicii de infrumusetare complete: Coafor, Frizerie, Manichiura si Pedichiura alaturi de tratamentele inovatoare No+Vello, brandul Nr. 1 in Lume in Epilare Definitiva si tratamente cosmetice cu IPL.

Produsele folosite sunt profesionale, din gamele de lux ale marilor producatori si personalul are o vasta experienta in domeniu.

Marti, 14 martie, toti clientii vor beneficia de 20% reducere la servicii, alaturi de un pahar de prosecco din partea casei. Candy Bar-ul pus la dispozitia tuturor invitatilor va face deliciul zilei, alaturi de Cabina Foto, pregatita pentru clipe memorabile, pline de amuzament.

Mai mult, un DJ va intretine atmosfera pe toata durata evenimentului, iar toti angajatii de Bar vor purta outfit-uri tematice, spre incantarea clientilor.

Clientii vor avea ocazia sa participe la o tombola cu premii substantiale, constand in servicii ale salonului.

The Bar-Beauty Salon ii asteapta cu drag la petrecerea aniversara pe toti cei care vor sa fie alaturi, pentru a celebra impreuna stilul si frumusetea premium!

Detalii si programari la telefon: 0748 099 990,  pe e-mail: promenada@nomasvello.ro si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TheBarBeautySalon/

Citeste si

Leave a Comment