Home ACTUALITATE The Grand Avenue – Artera de lux a României

The Grand Avenue – Artera de lux a României

by Mirela Dinica
0 comment

Alfred Dunhill, Valentino, Ermanno Scervino, Escada și, din 5 decembrie, Roberto Cavalli sunt cei mai noi chiriași ai unicei galerii comerciale de lux din România – The Grand Avenue din complexul multifuncțional The Grand. Exclusivismul și rafinamentul locației din inima Capitalei au făcut ca The Grand Avenue să fie prima alegere a celor mai renumite branduri din industria de lux mondială.

Monobrandul Alfred Dunhill a închiriat toamna trecută un magazin de 66,3 mp în The Grand Avenue, urmat de celebrul monobrand Valentino – fashion icon-ul industriei de lux mondiale, și de exclusivistul brand italian Ermanno Scervino, ultimele două având inaugurarea în decembrie 2011. Acestor branduri de lux li s-a adăugat în luna martie a acestui an brandul german Escada.     

Alfred Dunhill este compania britanică specializată în produse de lux pentru bărbați, instrumente de scris, brichete, ceasuri, parfumuri și îmbrăcăminte. Cu peste 100 de ani de istorie, Dunhill este recunoscut a fi un brand complex care oferă produse pentru un gentleman perfect.

Magazinul Valentino este cel mai mare din galeria The Grand Avenue, cu o suprafață de peste 250 mp. Casa de modă italiană Valentino operează în peste 85 de țări, deține peste 700 de magazine monobrand și a uimit de-a lungul timpului cu hainele și accesoriile pentru femei și bărbați, în colecții casual, couture și ready-to-wear.

Ermanno Scervino a închiriat în The Grand Avenue o suprafață de 89 mp. Conceptul oferă clienților galeriei prețioasele articole de îmbrăcăminte haute-couture ale designerului Ermanno Scervino și mizează pe evidențierea elementelor de artă realizate manual. Colecțiile sale feminine se caracterizează printr-un amalgam de senzualitate și rafinament, interpretate adesea într-o manieră specifică inspirației mediteraneene.

Magazin Escada cu o suprafață de 81 mp reprezintă investiția de peste 200.000 de euro a creatoarei de modă Romanița Iovan. Escada este un grup internațional de modă, deja prezent în aproximativ 60 de țări din America, Europa și Asia. Deschis în regim de franciză, magazinul aduce în The Grand Avenue cele mai noi colecții de haine și accesorii Escada.

Roberto Cavalli își va inaugura oficial magazinul monobrand de 150 mp la finalul acestui an. Celebrul designer italian Roberto Cavalli, creatorul de modă preferat de vedete ca Madonna, Sharon Stone sau Victoria Beckham, a construit în peste 40 de ani de carieră un imperiu în lumea modei și a parfumurilor de lux. Roberto Cavalli este faimos pentru excesele de culori puternice, opulentele țesături împodobite sau aurite, broderiile impresionante și excentricele imprimeuri inspirate de blana animalelor de pradă.

Cei cinci chiriași noi confirmă încă o dată recunoașterea singurului spațiu din București ce poate oferi luxului exact ce acesta are nevoie: exclusivitate, locație, instalațiile tehnice de ultimă oră și multe alte facilități, toate sub același acoperiș, comparabile cu ofertele din marile orașe ale Europei. Galeria de lux The Grand Avenue este locația perfectă pentru asemenea branduri extrem de exclusiviste. Complexul de cinci stele are magazine elegante de modă pentru femei și bărbați, vestimentație de lux pentru ocazii speciale, blănuri și haine din piele, bijuterii, ceasuri de lux, articole de marochinărie, echipamente video de înaltă performanță și servicii de cea mai înaltă calitate.

Citeste si

Leave a Comment