Prima pagină » The Little Gym, special pentru bebelusi si copii

The Little Gym, special pentru bebelusi si copii

by Mirela Dinica
0 comment

The Little Gym este cel mai nou program sportiv si educational care se adreseaza copiilor si bebelusilor cu varste cuprinse intre 4 luni si 12 ani

Investitia de punere pe piata din Romania a brandului s-a ridicat la aproximativ 500.000 Euro

 The Little Gym, liderul international al programelor de dezvoltare intelectuala si sociala prin miscare si sport, deschide in luna aprilie, prima unitate de acest tip din Romania. Prima locatie a acestui francizor mondial va fi in cadrul Asmita Gardens, ansamblul rezidential din centrul Capitalei, de langa parcul Tineretului.

De origine americana, conceptul  The Little Gym stimuleaza dezvoltarea cognitiva si sociala a copiilor prin paradigma “distractiei serioase” si a necompetitivitatii. Desi cursurile presupun miscare si sport, acestea sunt sustinute de muzica si jocuri si sunt concepute in functie de varstele copiilor si de nevoile lor de dezvoltare. Programul se adreseaza copiilor intre 4 luni si 12 ani, iar cursurile se vor face diferentiat pe grupe de varsta .

“Acest program unic in lume aduce o noua perspectiva asupra cresterii, educarii si dezvoltarii copiilor. Se adreseaza asadar inclusiv copiilor de varste foarte fragede, incurajand activitatile fizice, care dincolo de beneficiile imediate, produc un impact asupra starii lor de sanatate ca adulti. The Little Gym urmareste dezvoltarea tridimensionala a micutilor: mentala, fizica si sociala, iar rezultatele sunt surprinzatoare”, a declarat Teodora Gadjalova, General Manager The Little Gym Bucharest.

Cursurile sunt diferentiate pe varste astfel ca grupa cea mai mica de 4 luni-3 ani are cursuri de 45 de minute care includ exercitii de stretching, rostogolire, alergare, care dezvolta coordonarea, in timp ce prescolarii (3-6 ani) au cursuri cu durata de 60 minute care dezvolta abilitatile fizice si invata sa colaboreze in grup, sa-si asume noi provocari, sa-si invinga frica si sa se exprime cu incredere. Scolari (6- 12 ani) fac exercitii mai complexe care dezvolta increderea in sine si abilitatile fizice ale copiilor.

Programul va oferi, pe langa cursuri, petreceri aniversare si tabere desfășurate pe perioada vacantelor școlare care vor combina activitatea fizica cu jocuri creative si multa distractie. Noutatea pe care acest program o ofera in peisajul autohton de cursuri extrascolare este faptul ca parintii au posibilitatea de a petrece, intr-un mod constructiv timp cu copiii lor. In cadrul celei mai mici grupe de varsta (4 luni-3 ani), parintii pot participa la cursuri alaturi de cei mici, urmarindu-le indeaproape evloutia.

Citeste si

Leave a Comment