Prima pagină » Thea Haimovitz lanseaza cartea „Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor” la Palatul Noblesse

Thea Haimovitz lanseaza cartea „Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor” la Palatul Noblesse

by Mirela Dinica
0 comment

In cadrul primei editii Exclusive beauty & Fashion shows, 17-19 Noiembrie 2016, de la Palatul Noblesse, Thea Haimovitz va lansa cartea „Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor”, dar si noua colectie de bijuterii Kabbalah, vineri, 18 noiembrie, ora 19:00. 

 
Thea O. Haimovitz si Editura RAO vă anunța lansarea volumului Bijuteriile Kabbalah și Lumina lorDespre Kabbalah se spun multe iar acum aveți ocazia de a cunoaște câteva dintre tainele acestei științe străvechi prin intermediul unei cărți inedite.
Veți afla poveștile unor personalități cu gândire de factură kabbalistă, precum Giordano Bruno și Pico della Mirandola, dar și istorii ascunse, unele uitate, altele niciodată scrise până acum. Veți descoperi, de pildă, povestea moștenirii fabuloase a lui Jaques Elias sau cum dăruirea de sine – o caracteristică a influenței pozitive a filosofiei Kabbalah – a marcat destinul regelui Carol I.
invitatie-kabbalah
Paginile acestui volum vă vor dezvălui cum se naște o bijuterie personalizată semnată de Thea O. Haimovitz.
Care sunt ingredientele care alcătuiesc rețeta succesului unei astfel de piese? Veți afla chiar de la cei care le poartă, prietenii Theei O. Haimovitz. Printre aceștia se numără persoane publice precum Cătălin Botezatu, Mirela Vescan, Adina Buzatu, Alessandra Stoicescu, Daniela Nane, Oana Roman și Valentina Pelinel. 
Cartea beneficiază de o prezentare grafică de excepție grație imaginilor de arhivă oferite cu amabilitate de Muzeul de Istorie al Municipiului București și fotografiilor semnate de Rolf Vescan, Vlad Munteanu sau Daniel Costache.
 
De ce? Pentru ca a venit vremea sa stim mai multe despre lumina si frumusetea bijuteriilor Kabbalah. O carte pe care trebuie neaparat sa o ai in biblioteca ta! O carte pentru sufletul tau! Cartea isi propune sa prezinte istoria preocuparilor kabbalistice pentru frumosul cu sens, mesaj, energie, putere si nu doar frumosul de dragul frumosului. Bijuteriile cu mesaje Kabbalah au in spate o cultura de mii de ani, reusind sa transforme prin intermediul nivelelor superioare ale sufletului uman energia negativa in energie pozitiva. Ele joaca un rol important in viata persoanei care le poarta.

Citeste si

Leave a Comment