Prima pagină » TOMMY HILFIGER ANUNTA COLABORAREA DINTRE TOMMY JEANS SI SUPERVSN STUDIOS

TOMMY HILFIGER ANUNTA COLABORAREA DINTRE TOMMY JEANS SI SUPERVSN STUDIOS

Tommy Hilfiger anunta colaborarea cu Supervsn Studios din Los Angeles

by Mirela Dinica
0 comment

Lansat pe 10 iulie, Tommy x Supervsn face cinste originilor ambelor brand-uri conduse de comunitate si celebreaza tesutul multicultural al SUA, sustinand urmatoarea generatie de creativi americani.

Fondatorul Supervsn, Gavin Mathieu, a infiintat studioul pentru a sustine ideile creativilor din comunitatile subreprezentate. O viziune incluziva reflectata in modul in care Tommy Hilfiger si-a deschis primul magazin, People’s Place, un spatiu in care oamenii din toate categoriile sociale sa se reuneasca pentru a se bucura de moda, arta, muzica si divertisment.

„Am fondat brand-ul cu incluziune in inima sa, ca un loc care ii intampina pe toti”, spune Tommy Hilfiger. „Supervsn imi ofera o mare speranta pentru viitor, imputernicind diversi creativi. Suntem mandri sa lansam o colectie alimentata de comunitate si de optimism.”

Colectia si campania reprezinta o Tapiserie a Americanei (Tapestry of Americana) – o sarbatoare a modului in care comunitatile se unesc pentru a modela cultura.

Conceptul reflecta o viziune plina de speranta pentru SUA si un indemn catre creativi de a proiecta lumea pe care doresc sa o vada.

Tommy x Supervsn este o sarbatoare a multiculturalismului american”, a spus Gavin Mathieu. „Un tribut adus oamenilor de culoare responsabili pentru crearea Americii, recunoscand ca singura modalitate de produce schimbarea este sa lucram impreuna, imbinand viziuni creative in moduri armonioase.”Colectia este supradimensionata, cu efect washed out si reflecta o stare de spirit din Los Angeles. Culorile decolorate, dar luminoase, vorbesc un limbaj al optimismului relaxat, inclusiv pantalonii scurti confectionati dintr-un amestec de camos si tie-dye. Jachetele, tricourile si un hanorac din material frantuzesc prezinta un simbol pentru noua Americana – o clapeta pe logo-ul Tommy in rosu, alb si albastru american, remixat cu culorile drapelului panafrican. Declaratiile indraznete includ „Aveti incredere in VSN, nu in algoritm”, incurajand creatorii sa-si pretuiasca progresul, sa creeze dintr-un loc de incredere si sa ignore zgomotul exterior.

Citeste si

Leave a Comment