Prima pagină » Tratament impotriva caderii parului toamna

Tratament impotriva caderii parului toamna

by Predescu Cristina
0 comment

Pentru ca toamna vorbim de trucuri împotriva caderii părului, vă recomand tratamentul inovator dezvoltat de Laboratoarele Klorane, pe bază de chinină și un compus activ de cofeină: Klorane Cure de Force, un tratament de atac împotriva alopeciei reacționale și a părului lipsit de strălucire.

O dată cu schimbările de anotimpuri și dezechilibrele hormonale, slăbit de oboseală și stres, părul poate reacționa brutal prin pierderea vitalității, subțiere și cădere, uneori chiar și în cantități considerabile.

Adesea greu de acceptat, aceasta cădere a părului, denumită alopecie reacțională, este, din fericire, de cele mai multe ori, reversibilă și poate fi menținută sub control.

Bazându-se pe cunoștințele unice deținute din universul plantelor, Laboratoarele Klorane au concentrat punctele forte a două ingrediente active naturale cu proprietăți demonstrate de prevenire a alopeciei pentru a oferi o nouă rutină ușoară și cu utilizare plăcută pentru îngrijirea părului, de la rădăcină la vârfuri, pentru noi rezultate de combatere a alopeciei și fortifiere a părului.

Gama cuprinde: 

ȘAMPON Klorane CU CHININĂ ȘI VITAMINA B – Dedicat părului obosit și lipsit de strălucire, contribuie la stimularea creșterii și revigorarea părului. Sticlă 200 ml: 36 RON, Sticlă 400 ml: 50 RON

BALSAM Klorane PE BAZĂ DE CHININĂ ȘI VITAMINA B – Combină extractul de chinină cu complexul de vitamine B (B5, B6, B8) pentru revigorarea structurii părului și stimularea creșterii. Tub de 150 ml: 39 RON

TRATAMENT Klorane QUINAFORT CONTRA CĂDERII PĂRULUI CU CHININĂ – Formula acționează la nivelul scalpului și părului pentru a stopa alopecia cronică și a reactiva creșterea de păr puternic și rezistent. Tratamentul are un miros plăcut de lemn. Cutie de 2 doze: 135 RON (1 lună de tratament)

Citeste si

Leave a Comment