Home STIL DE VIATAMODA Trend Alert – Snake Print

Trend Alert – Snake Print

by Mirela Dinica
0 comment

Tendinţele în modă ne surpind de la un sezon la altul, dar sunt elemente pe care le regăsim an de an. O textură a fermecat şi continuă să o facă! Pielea de şarpe are un moment al ei şi în acest an şi o regăsim peste tot, de la bijuterii, haine până la pantofi şi accesorii.

De data aceasta însă, imprimeurile tip piele de şarpe sunt disponibile într-o mulţime de nuanţe luminoase, gata de purtat în orice împrejurare!

Inspiraţi de această tendinţă, designerii brandului spaniol Hispanitas au creat balerini, sandale, mocasini, stiletto, sneakersi, clutch-uri, şi genţi de mână. Astfel a rezultat partea cea mai sălbatică a colecţiei primăvară – vară 2016, ce are ca şi textură vedetă, imprimeul tip piele de şarpe, dar care iese în evidenţă prin culori mult mai naturale.

Accesoriile snake print oferă doza perfectă de textură pentru orice ţinută. Ca să nu mai vorbim, că ele sunt o modalitate uşoară de a da look-ului tău un aspect sofisticat. Chiar dacă nu te consideri tipul exotic, un accesoriu snake print va fi un plus binevenit în dulapul tău. Şi cum spunea Carine Roitfeld, Global Fashion Director of Harper’s Bazaar , „Pe măsură ce îmbătrânesc, şarpele este mai chic decât leopardul.

Citeste si

Leave a Comment