Prima pagină » Trupa B52 lansează videoclipul piesei „Cine iubeşte şi lasă / Săraca inima mea”

Trupa B52 lansează videoclipul piesei „Cine iubeşte şi lasă / Săraca inima mea”

by Mirela Dinica
0 comment
Trupa B52, cea mai cool prezență de la X-FACT0R 2015, un grup cu atitudine, tineri, funky lanseaza in premiera piesa “Cine iubeste si lasa / Saraca inima mea – rework 2015 (official video), care ruleaza pe youtube.
Horia Brenciu pariaza pe B52 la Xfactor unde cei trei membrii ai trupei au primit trei DA din partea juriului. De altfel, pe cei trei membri ii vom vedea in bootcamp din grupa lui Horia Brenciu, ei pregatind o aparitie de senzatie pe 9 decembrie.
Trupa B52 este formata din Vlad, rebelul grupului, pasionat de arte, a doua specializare dupa muzica fiind actoria ! Mereu colorat si in pas cu tendintele in moda, dar cu urechi sensibile la cuvinte, Vlad este si „profesorul” de gramatica din gasca. Singura fata din trupa este Andra,  diva dintre cei doi baieti, dar pe cat de delicata pe atat de disciplinata, baietii ii mai spun si „domnisoara diriginta” . Un artist cu multiple veleitati muzicale , Andra canta si la saxofon !
Iar Tudor, tatal protector al formatiei, are  grija ca „familiei” sa nu i lipseasca nimic , uneori avand rolul de bucatar personal pentru B52. Mereu perfectionist si meticulos, nici un produs al grupui nu este dat catre public pana nu este verificat in amanunt de catre Tudor.
 
Videoclipul in premiera poate fi urmarit aici:
 
 

Citeste si

Leave a Comment