Prima pagină » Trupa Stroke 69 a filmat primul videoclip al piesei de top “Beautiful Smile”

Trupa Stroke 69 a filmat primul videoclip al piesei de top “Beautiful Smile”

by Mirela Dinica
0 comment

Stroke 69 a filmat zilele trecute primul videoclip al piesei de mare succes “Beautiful Smile”. Inconjurati de manechine super-sexy, care au purtat tinute scumpe marca designerului Catalin Botezatu, cei doi membri ai trupei Stroke 69 au filmat timp de 24 de ore, pe o caldura de peste 40 de grade, in clubul Crush din Mamaia.

„Beautiful Smile” este melodia cu care Iles Zsolt a intrat direct în topurile din țară și străinătate. Piesa este difuzată de aproape toate posturile de radio, se aude în cluburile din mai toată țara și se pare că aceasta a fost cheia de intrare a tânărului în show business-ul „de top”. De muzica piesei s-a ocupat Dj White, iar textul a fost compus de Sly Stroke 69. Versurile din video au fost implementate de Bogdan Paun.

Despre piesa „Beautiful Smile” care acum este in top, Iles Zsolt a declarat ca succesul nu i-a schimbat foarte mult viata, acesta venind la filmari insotit de iubita lui, care nu l-a scapat din ochi in timpul filmarilor: „Îmi trăiesc viața așa cum am făcut-o și înainte. Nu s-a schimbat mai nimic, dar nu pot nega faptul că este un sentiment mai mult decât plăcut faptul că are succes tocmai o melodie care nici nu credeam că va avea impact asupra publicului. Dacă trebuie să vorbesc neapărat despre schimbare, aș spune că piesa aceasta mi-a redat speranța pe care o pierdusem. Sper să fac față și acestor navete între Sfântu Gheorghe și București care au apărut. Eu am un loc de muncă sigur, de unde vin banii. Vin și din muzică, dar cel puțin deocamdată nu atâția cât să fie de ajuns”. Videoclipul va fi lansat pana la sfarsitul acestui an, iar cei doi membri ai trupei Stroke 69 spera sa aiba la fel de mare succes ca si piesa. 

[youtube width=”580″ height=”400″ video_id=”h2qXzMSjVsI”]

 

Citeste si

Leave a Comment