Prima pagină » Uber lansează serviciul uberFAMILY în București

Uber lansează serviciul uberFAMILY în București

by Mirela Dinica
0 comment

Uber lansează serviciul uberFAMILY în București, prin care pasagerii pot comanda o mașină echipată cu un scaun pentru copii între 9 și 18 kg. Printr-o simplă apăsare de buton poți comanda o mașină care te va duce în siguranță la destinație împreună cu copilul tău. UberFAMILY este disponibil în Varșovia, New York, Philadelphia, Washington DC și acum și în București.

Uber oferă o nouă alternativă sigură și convenabilă de transport prin lansarea serviciului uberFAMILY cu scaun pentru copil. Transportul copiilor prin oraș este dificil pentru multe persoane  și foarte mulți părinți se bazează pe mașina personală pentru a se deplasa. Acum, cu noul serviciu uberFAMILY, acest lucru devine mult mai simplu pentru familiile cu copii mici.

Fiecare scaun de copil folosit pe platforma uberFAMILY deține certificare RCE R44/04 și fiecare șofer știe cum să instaleze corect scaunul pus la dispoziție pasagerilor. Un membru al echipei locale Uber a verificat personal fiecare scaun. În plus, s-a folosit o verificare adițională prin consultarea listei ADAC de teste efectuate pe diverse scaune de copii, disponibilă aici.

Mai multe informații despre siguranța copiilor în mașină sunt disponibile pe urbankid.ro, site de parenting pozitiv. Avem și o surpriză pentru micii pasageri – pentru ca fiecare călătorie cu Uber să fie cât mai plăcută, mașinile cu scaun pentru copil sunt dotate cu cărți pentru cei mici de la Editura Litera Mică.

 

Citeste si

Leave a Comment