Nicu Paleru isi va intampina invitatii cu un cocktail special pe baza de sampanie si grenadine la botezul micutei Anais Nicole. Pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor, botezul primului lor copil, Cristina si Nicu Paleru au ales un meniu sofisticat, cu elemente moderne si traditionale romanesti.
Cei aproximativ 100 de invitati la eveniment vor fi rasfatati la Jubile Decebal cu mancaruri fine, printre care cotlete de berbecut cu garnitura de cartofi boulanger cu branza si smantana la cuptor, parfait de ficat stropit cu coniac si servit cu coacaze proaspete, file de pui cu mango si ruccola servit pe pat de varza rosie, file de peste cu sos olandez cu garnitura de legume proaspete, canapais de branza picanta pe pat de castravete si multe alte specialitati. Anais Nicole va implini duminica 3 luni, asadar va fi motiv dublu de sarbatoare la Jubile Decebal. Fetita va avea un tort special, demn de o printesa. Imbracat in martipan si cu interior din ciocolata cu visine, tortul va arata ca un castel din povesti.