Home VEDETEMONDEN Uite ce vedeta de la noi face body surfing si „calareste” si placa pe valuri!

Uite ce vedeta de la noi face body surfing si „calareste” si placa pe valuri!

by Mirela Dinica
0 comment

Dupa o sedinta de body-surfing in care si-a aratat trupul bronzat, vedeta Antenei 2, Maria simion, a trecut la surfingul pe valuri. Designerul a profitat de cele cateva zile petrecute pe litoralul romanesc pentru a se distra alaturi de Lora si Doinita Oancea.

Gasca vesela s-a spart insa, in momentul in care vedeta Antenei 2 a dat lenevitul la soare pe placa de surf. Valurile Marii Negre au fost suficient de inalte in weekend pentru ca designerul sa se bucure din plin de ele la prima sa lectie de surfing.

Nonconformistul designer a demonstrat aceeasi ambitie si pe plan sportiv, reusind sa isi mentina echilibrul pe placa de surf, pe care a reusit sa o stapaneasca, spre uimirea instructorului si invidia perfect justificata a unor gura-casca de pe plaja, care, isi inchipuiau ca vedeta nu va reusi sa se ridice pe valuri.

Cele cateva vanatai si febra musculara cu care s-a ales in urma initierii in sportul acvatic pe litoralul romanesc nu au speriat-o pe Maria Simion, care si-a propus ca urmatoarea vacanta sa si-o petreaca facand surfing pe valurile din Hawaii.

Citeste si

Leave a Comment