Prima pagină » Un deceniu de Aqua Magic – un deceniu de distractie

Un deceniu de Aqua Magic – un deceniu de distractie

by Mirela Dinica
0 comment

Aqua Magic organizeaza, la 1 iulie, petrecerea de aniversare a unui deceniu de existenta, programul avand toate ingredientele necesare unei zile magice.

Amatorii de distractii  vor fi pe deplin satisfacuti de oferta variata de senzatii extreme oferite de  toboganele din parc. Water PlayGround si Baby Pool, special create pentru bucuria copiilor se remarca prin multitudinea de  mini-tobogane, piscine buclucase si personaje din povesti.

Cadrul de poveste este intregit prin amplasarea unui dom gonflabil cu ateliere de creatie: origami, pictura, desen, unde cei mai talentati dintre copii vor fi premiati.  Atmosfera la scena mica va fi animata  de spectacole, baloane, multe cadouri si multa voie buna, iar concursurile de Karaoke, Aqua Dance, Miss Aqua Magic si Comoara Piratilor vor oferi copiilor bucurie din belsug.

Responsabilii pentru  a duce distractia la maxim sunt Bursucu` si Piticu` insotiti de trupele lor, „Celebrity” si „The Brothers”, alaturandu-li-se  micutul fenomen  Omar Arnaout.

Ridicand perdeaua anilor toate acestea se  vor regasi ca rezultat  al eforturilor comune depuse de Conducerea Parcului alaturi de angajati,  fosti sau actuali parteneri, care vor fi rasplatiti in ziua de 1 iulie, sustinand mottoul: ”Toata lumea Rade, Canta si Danseaza!”

Citeste si

Leave a Comment