Home ACTUALITATE Un nou magazin Marks and Spencer se va deschide in Iulius Mall Timisoara

Un nou magazin Marks and Spencer se va deschide in Iulius Mall Timisoara

by Mirela Dinica
0 comment

Voici la Mode, unul din liderii de business ai industriei de fashion retail din Cipru și deținătorul francizei Marks & Spencer în România, anunță încheierea parteneriatului cu proiectul mixt Iulius Town Timişoara, în urma căruia urmează să deschidă în orașul de pe Bega primul magazin Marks & Spencer. Voici La Mode intenționează să-și extindă rețeaua de magazine și implicit să deschidă noi magazine în locații premium, consolidând prezența brandului britanic pe piața din România.

Viitoarea destinație de shopping din Timișoara este programată a se deschide în toamna acestui anîn Iulius Mall, parte a proiectului mixt Iulius Town. Unitatea M&S va avea peste 1.000 de metri pătrați și va include toate diviziile de clothing: îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii și lenjerie, precum și articole pentru casă.

„Suntem bucuroși să anunțăm acest parteneriat care va aduce brandul nostru fanion mai aproape de comunitatea M&S din Timișoara. Partenerul nostru a fost de mare ajutor și le mulțumim pe această cale că ne este alături, intenția noastră fiind aceea de a continua să ne extindem operațiunile și de a deschide noi magazine în locații premium din țară. Acest fapt va aduce beneficii și pentru fanii produselor noastre Marks & Spencer, care se remarcă prin design și calitatea materialelor folosite, adaptate pieței locale” a declarat Evie Filissiadi, General Manager Marks & Spencer Romania.

Investiția în noul magazin se ridică la aproximativ 1 milion EUR, la care se adaugă stocul de produse în valoare de 0,5 milioane EUR și o echipă dedicată de experți formată din 17 membri, pregătiți să ofere cele mai utile sfaturi viitorilor clienți. 

 

Marks & Spencer este prezent pe piața din Romania din anul 2000, iar începând cu luna septembrie 2017 funcționează în sistem de franciza prin Voici La Mode Group, care a preluat 3 magazine Marks & Spencer în: Băneasa Shopping City, Plaza România si Bucuresti Mall, intenționând să își extindă operațiunile și să deschidă noi magazine în locații premium din țară.

Despre Marks & Spencer

Creat în 1884, Marks & Spencer este unul dintre liderii pieței de retail din UK.

Marks & Spencer se angajează să ofere momente speciale pentru clienții săi prin calitatea produselor oferite în peste 1400 de magazine din întreaga lume. Marks & Spencer este prezent în 50 de tari, având peste 900 de magazine în UK, peste 400 de magazine la nivel internațional și 25 de magazine online.

Despre Voici La Mode Group

Marks & Spencer a lucrat în parteneriat cu Voici La Mode Group din 1960.

In prezent, deține și conduce 35 magazine în Cipru și Romania, incluzând magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, Topshop, Topman dar și lanțul de cafenele – restaurante Café la Mode.

Citeste si

Leave a Comment