Prima pagină » Unul din cei mai cunoscuți artiști de la noi are în trupă un cubanez, iar acum a cântat și cu un dominican! Află despre cine e vorba!

Unul din cei mai cunoscuți artiști de la noi are în trupă un cubanez, iar acum a cântat și cu un dominican! Află despre cine e vorba!

by Mirela Dinica
0 comment

Tavi Colen, artistul cu una din cele mai bune voci masculine din România, a fost joi seara protagonistul unui concert incendiar, într-un pub din Centrul Vechi al Capitalei.

Fostul „Talisman” împreună cu band-ul ce-i portă numele și frumoasa Emma Ștefan au încins atmosfera în Black Jack Pub din Centrul Istoric al Capitelei. Și așa cum și-au obișnuit fanii, ei au avut din nou un invitat surpriză. Mai exact, este vorba de fostul concurent al emisiunii X Factor, dominicanul Hevito, care și-a părăsit țara natală pentru a urma o carieră muzicală în România.

După ce săptămâna trecută Tavi și-a surprins publicul cu un inedit duet de excepție cu Doru Todorut, solistul trupei DeepCentral pe melodia „Atât de singur”, aseară celebrul artist a cântat împreună cu Hevito „Corazon Espinado”, dar și hitul verii 2012 „ Ai si eu te pego”.

Tavi Colen a dat startul săptămâna trecută seriei de concerte „Tavi Colen și Prietenii”, ce au loc în fiecare joi seară, de la ora 22.00, la Black Jack Pub din Capitală, situat pe strada Smârdan.

Citeste si

Leave a Comment