Home STIL DE VIATAFRUMUSETE Uscare eficientă şi protecţie de top cu BaByliss Paris

Uscare eficientă şi protecţie de top cu BaByliss Paris

by Ingrid Cosma
0 comment

De-a lungul timpul, toate ne-am confurntat cu părul uscat, deteriorat sau fire rebele care nu stau corect niciodată. Însă, de multe ori, uităm că baza pentru un păr sănătos sau pentru o coafură impecabilă este modul în care uscăm părul și mai ales cu ce tip de aparat ne uscăm părul.

Un uscător de păr contează la fel de mult ca și produsele pe care le folosim pentru întreținerea podoabei capilare. Îl putem considera chiar indispensabil pentru că pe lângă funcția de uscare, acesta poate să îndeplinească și funcția de coafare sau îndreptare a părului.

Atunci când ne usucăm cu un uscător de păr performant, primul mare beneficiu este că ne ajută să câştigăm timp. Un al doilea aspect, deloc de neglijat, este faptul că părul uscat cu uscătorul capătă mai mult volum şi e mai uşor de aranjat. Iar o coafură cu volum este visul celor mai multe dintre noi.

Le Pro Digital 6000E combină tehnologia cu ioni cu motorul de ultimă generație EC Digital și cu tehnologia Profile. Motorul EC Digital oferă o uscare ultra rapid, optimă la o temperatură constantă de 70° C. Astfel, asigură cea mai bună protecție a părului fără să compromită performanța tehnică fiind perfect pentru părul delicat.

Tehnologia Profile înseamnă asocierea a cinci elemente a căror aerodinamică a fost special concepută pentru a însoți fluxul mare de aer generat de către motor. Turbina, motorul, carcasa, grilajul din față și duza de concentrare sunt menite să ofere cu siguranţă cea mai bună experienţă de uscare a părului.

Cu o viteză de maxim 208 km/h, uscătorul de la BaByliss Paris reduce timpul de uscare cu până la 32%, iar debitul de aer este rapid și precis, cu suficientă putere pentru un styling impecabil și ușor de realizat.

O altă funcţie profesională absolut necesară este butonul Cold air ce asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare, pentru finisarea şi fixarea coafurii. Le Pro Digital 6000E are de asemenea, două setări de temperatură și două de viteză, funcție ionică și funcție Turbo. Uscătorul este însoțit de două duze de concentrare (4 x 75 mm + 6 x 90 mm) și un difuzor, iar filtrul este detașabil fiind ușor de întreținut.

Cu Le Pro Digital 6000E poți realiza look-uri minunate şi poți obţine rezultate superbe pentru un păr lucios si sănătos. Cu designul său ergonomic, uscătorul de păr Le Pro Digital 6000E este instrumentul perfect pentru uscare eficientă şi protecţie de top.

Uscătorul de păr Le Pro Digital 6000E este disponibil în toate magazinele partenere, găsiți aici lista completă: http://www.babyliss-romania.ro/parteneri.

Citeste si

Leave a Comment