Prima pagină » Valentina Pelinel a avut la nunta marturii cu triferment si colebil

Valentina Pelinel a avut la nunta marturii cu triferment si colebil

by Predescu Cristina
0 comment

Valentina Pelinel a marturisit ca a oferit invitatilor de la nunta ei marturii ingenioase, potrivite pentru o petrecere cu multa mancare si bautura. Mai exact, vedeta lea oferit nuntasilor medicamente pentru reglarea digestiei: colebil, triferment. Acestea au respectat intru totul cromatica evenimentului si au fost impachetate in material rosu. De altfel, aceasta a fost si culoarea dominanta a nuntii vedetei.

Un element inedit al nuntii a fost si prezenta altor doua mirese, care i-au purtat Valentinei trena. Acestea au avut rochii identice cu a miresei principale si chiar au fost incantate sa participe la nunta vedetei. Ioana, fiica vitrega a Valentinei, si Maria, o prietena a acesteia, au tinut neaparat sa fie considerate doua mirese mici, astfel ca Valentina a decis sa le achizitioneze si lor rochii asemanatoare celei pe care o purta ea la nunta.

Cat despre domnisoarele de onoare, sora Valentinei si doua prietene care au venit special de la New York au fost domnisoarele pe care Valentina le-a avut alaturi de ea in cea mai importanta zi din viata, conform declaratiei acesteia pentru Woman2Woman.ro.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type