Prima pagină » Valentina Pelinel a avut la nunta marturii cu triferment si colebil

Valentina Pelinel a avut la nunta marturii cu triferment si colebil

by Predescu Cristina
0 comment

Valentina Pelinel a marturisit ca a oferit invitatilor de la nunta ei marturii ingenioase, potrivite pentru o petrecere cu multa mancare si bautura. Mai exact, vedeta lea oferit nuntasilor medicamente pentru reglarea digestiei: colebil, triferment. Acestea au respectat intru totul cromatica evenimentului si au fost impachetate in material rosu. De altfel, aceasta a fost si culoarea dominanta a nuntii vedetei.

Un element inedit al nuntii a fost si prezenta altor doua mirese, care i-au purtat Valentinei trena. Acestea au avut rochii identice cu a miresei principale si chiar au fost incantate sa participe la nunta vedetei. Ioana, fiica vitrega a Valentinei, si Maria, o prietena a acesteia, au tinut neaparat sa fie considerate doua mirese mici, astfel ca Valentina a decis sa le achizitioneze si lor rochii asemanatoare celei pe care o purta ea la nunta.

Cat despre domnisoarele de onoare, sora Valentinei si doua prietene care au venit special de la New York au fost domnisoarele pe care Valentina le-a avut alaturi de ea in cea mai importanta zi din viata, conform declaratiei acesteia pentru Woman2Woman.ro.

Citeste si

Leave a Comment