Prima pagină » Valentina Pelinel prefera noua culoare a anului 2018!

Valentina Pelinel prefera noua culoare a anului 2018!

by Mirela Dinica
0 comment

Valentina Pelinel este una dintre vedetele care tine cont de tendinte, astfel ca ea a aflat deja de la make-ul sau personal, Elena Ciftci, ce se poarta in materie de machiaj si a adoptat deja noul trend. Valentina a apelat la serviciile de make up ale prietenei sale, Elena Ciftci, pentru a avea un machiaj perfect in noaptea dintre ani. Iata rezultatul!

Make up artistul Ciftci Elena declara ca Valentinei ii place sa-si pastreze foarte mult naturalețea in machiajul de zi cu zi, dar ii plac si machiajele mai indraznete pentru evenimente speciale. Unul din machiajele favoritele ale Valentinei este Pin up ul care nu se va demoda niciodata si care este chiar in tendinte in anul 2018.

“Am putea spune ca tendintele anului 2018 sunt pe placul fotomodelului international: violetul care ii scoate in evidenta culoarea ochilor facandu-i mai verzi si nuantele pamantii care o fac pe Valentina sa radieze fiind in elementul ei” spune Elena Ciftci.

De alfel, Valentina este adesea si model la cursul de make up pe care make up artistul il sustine un cadrul scolii de make up Ciftci Elena Academy. Valentina, fost model international, este interesata de noile tendinte in make up si de tehnicile noi aparute. Vedeta a participat ca si cursanta la unul din cursurile de automachiaj din cadrul scolii, primind chiar si o diploma pentru cursul facut.

Anul 2018, conform zodiacului Chinezesc, este an de Pamant yang pe Caine (Pamant) si se vor purta foarte mult culorile de pamant: galbenul, tonuri de maro,  portocaliu si maron.

“Dacă doriți un look mai simplist și doriți sa integrați această culoare superbă puteți pune un accent de mov pe pleoapa inferioară sau pe conjuctivă însoțit de o linie de eyeliner sau putem pune accentul pe buze, realizând un machiaj simplu și buze în nuanțe de violet. Această culoare dă frâu liber imaginației și poate fi combinată și asortată în diferite moduri, în cantități diferite. Alături de ultra violet intră în combinație foarte bine nuanțele de portocaliu, turcoaz, maro, roșcat. Ultra violet este o nuanță de eleganță ce se potrivește și ochilor verzi. Această culoare este un omagiu adus cântărețului Prince și poate fi adaptată în orice look! Este o culoare menită să inspire și să înfrumusețeze, deci asortați-o și fiți îndrăznețe!”, ne indeamna make-up artistul vedetelor.

Elena Ciftci este un make-up artist cu o vasta experiență în domeniul machiajului

Elena are formarea de baza la Iuliana Sandu, trainer din Chișinău, Masterclass Centrul de instruire publishing – Bridal Make Up style Iuliana Sandu, Masterclass -atelier Paris -tehnica acuarelei, tehnica creionului si tehnica eyelinerului, Masterclass Alexandru Abagiu -tendințe  in Make Up si un Masterclass in perfectionare tehnici cremoase si eyeliner by Natalia Clima.

Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului Pantone Color, a declarat pentru New York Times: ,,Am vrut să alegem o culoare care să ducă cu gândul la speranță și la optimism. Știu că americanii sunt obsedați acum de familia regală britanică, oricine le-ar alege pe Kate Middleton și Meghan Markle în locul Melaniei Trump și Ivanka Trump, însă asta nu înseamnă că această culoare, asociată cu regalitatea, trebuie să domnească.”

Designerii au introdus deja culoarea anului 2018, ultra violet, în colecțiile lor

Designerii precum Tom Ford sau Michael Kors au introdus deja această culoare în colecțiile lor pentru primăvara anului 2018, însă au mers pe o culoare pastelată, mai subtilă și nu atât de terifiantă precum ultra violetul.

 

 

Citeste si

Leave a Comment