Home ACTUALITATE Vanda Vlasov si-a lansat cartea „Idei in Cuvinte”

Vanda Vlasov si-a lansat cartea „Idei in Cuvinte”

by Predescu Cristina
0 comment

La Casa Oamenilor de Știință din București a avut loc, recent, lansarea cărții Vandei Vlasov, “Idei in Cuvinte”. Vanda Vlasov este sora geamănă a celebrei creatoare Ingrid Vlasov și soția ministrului liberal Cristian David. Este doctor în filosofia dreptului, notar public și primvicepreședinte al Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Un eveniment de gală, fin, de o eleganță care a impresionat cele peste 150 de personalități ale vieții publice si sociale prezente. De pe lista oamenilor absolut remarcabili care i-au fost alături Vandei Vlasov, s-au numarat: Dan Puric, Vlad Nistor, Stelian Tanase, Alfred Bulai, Rares Bogdan, Ion M. Ionita, Anca Florea, Rodica Mandache, George Mihaita, Irina Margareta Nistor, Ioan Carmazan, Nicolae Voiculet, Tudor Chiuariu, Bogdan Olteanu, Irina Cajal-Marin, Cristian Busoi, avocat Viorel Ros, Viorel Catarama, Gabi Dinica, Marina Melescanu.

Alaturi de Vanda Vlasov, fiica avocatului liberal Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, au stat prietenii, colegii – arbitri in cadrul Curtii de Arbitraj si familia – atat sotul, ministrul liberal Cristian David, sora sa, creatoarea de moda Ingrid Vlasov si sotul ei, Marian Nedelcu, cat si parintii.

 

Citeste si

Leave a Comment