Prima pagină » Vara aceasta se poartă buzele perfecte

Vara aceasta se poartă buzele perfecte

by Mirela Dinica
0 comment

Secretul seducției a fost descifrat! Buzele mari, apetisante te vor caracteriza vara aceasta ca fiind o femeie senzuală, pasională și plină de sex-apeal. Dacă te ascunzi sub ochelarii de soare XXL, cu siguranță buzele vor atrage cele mai multe priviri, mai ales dacă sunt voluminoase și apetisante.

Soluția cea mai simplă de augmentare, pentru care tot mai multe femei optează, este injectarea cu acid hialuronic. Această substanță se regasește în mod natural în piele și tocmai de aceea este foarte ușor acceptată de organism indiferent de zona în care este injectată.

Cum să ai buze senzuale vara aceasta? 

Buzele, datorită mobilității crescute și vascularizării puternice, sunt o zona dificil de tratat, astfel încât este necesară folosirea unui produs conceput special.

Teosyal Kiss este recunoscut pentru efectele incredibile asupra buzelor mici, lipsite de volum, asimetrice, sau a celor normale care au nevoie de mai mult volum pentru un aspect mai seducător. Acesta se poate aplica pentru marirea sau corectarea conturului buzelor, creșterea volumului, rehidratarea optimă a buzelor, dar și tratarea ridurilor din jurul gurii.

Micile imperfecțiuni se pot remedia, pentru ca tu să te simți plină de senzualite și să te bucuri în fiecare zi de formele buzelor tale. Gelul este foarte reticulat, obținându-se astfel un produs mai rezistent la degradare și care garantează o durată de viață optimă.

Printre cei mai cunoscuți medici care injectează acid hialuronic Teosyal Kiss se numără: Prof. Dr. Nedelcu Ioan și Dr. Marek Valcu. Prețul unei injectări variază între 150 – 350 euro în funcție de clinică.

Citeste si

Leave a Comment