Prima pagină » Vedete autohtone deformate de bisturiu. Care sunt cele mai nereusite tentative de infrumusetare cu ajutorul operatiilor estetice

Vedete autohtone deformate de bisturiu. Care sunt cele mai nereusite tentative de infrumusetare cu ajutorul operatiilor estetice

by Predescu Cristina
0 comment

Operatiile estetice nu sunt intotdeauna cea mai buna varianta prin care poti scapa de problemele de natura estetica, iar vedetele mioritice care au avut de suferit in urma acestor interventii sunt dovezi vii a faptului ca o operatie estetica ar trebui realizata doar atunci cand este absolut necesara.

Gina Pistol, Bianca Dragusanu, Nicoleta Luciu, Adriana Bahmuteanu, Daniela Crudu sunt doar cateva dintre vedetele care au incercat sa-si imbunatateasca imaginea, dar specialistii pe mana carora s-au lasat, mai mult le-au mutilat.

Dr. Gu Houan Ying, vicepresedintele Zhongshan Hospital Affiliated to Fudan University, unul dintre cei mai reputati chirurgi esteticieni din lume, dupa ce a analizat fotografiile catorva dintre vedetele autohtone care au apelat la operatii plastice in dorinta de a scapa de complexe,  ne-a explicat ce erori au facut medicii chirurgi care mai mult le-au stricat imaginea decat le-au imbunatatit-o.

Biana Dragusanu – „Era intr-adevar o femeie extrem de urata initial, e bine ca s-a operat. Nu avea nimic feminin in ea, insa acum medicul estetician i-a facut un chip de peste (crap chinezesc), cu buze mult prea mari si fara obraji. Are o fata casectica”.

Daniela Crudu – „Avea o frumusete naturala aproape de perfectiune. Operatia la care a apelat i-a modificat nasul in raport cu obrajii, iar acum are un nas mic, lung cu lobulul nazal cazut. Preconstructia  este in acest moment imposibila pentru a ajunge la nasul initial. Frumusetea a disparut in urma lipsei de proportii dintre nas si obraji”.  

Adriana Bahmuteanu – „Nu mai are subcloazon, ceea ce distruge aspectul de nas normal si apare aspectul de nas mutilat”.

Gina Pistol – „Dintr-o femeie atragatoare, acum a devenit o femeie cu un chip distrus. Fata ei este dizarmonica, obrajii prea mari, nasul prea mic, fara subcloazon, si buzele prea mari in raport cu nasul”.

Nicoleta Luciu – „Femeia cu cei mai frumosi sani naturali a ajuns pe mana unui doctor care i-a pus implanturi mult prea mari pentru constitutia ei, iar acestia dupa cum era de asteptat cam dupa un an-doi au inceput sa se lasa. Daca va mai slabi cateva kilograme, in trei ani sanii  au mari sanse sa ii ajunga pana la buric”.

Citeste si

Leave a Comment