Prima pagină » Vedetele au împodobit bradul cu produse cosmetice

Vedetele au împodobit bradul cu produse cosmetice

by Mirela Dinica
0 comment

 

În luna decembrie, Flormar a lansat noua colecție de produse cosmetice și a deschis două noi magazine, unul în Careffour, Brașov și altul în Afi Cotroceni, București. La ambele evenimente, vedetele prezente s-au declarat fascinate de noua gamă de  produse, fiind deja fane ale brandului de cosmetice.

„De când am folosit prima dată această gamă am devenit fidelă. Prețul este foarte mic în comparație cu alte produse profesionale, iar noi femeile ne dorim calitate și prețuri mici”, a mărturisit Raluca Tănase. Printre vedetele care au profitat de ocazie și au cumpărat cadouri pentru cei dragi au fost Nico, care s-a lăsat sfătuită de reprezentanții Flormar în alegerea cosmeticelor potrivite, dar și Lavinia Pârva, Oana Roman, Eugenia Șerban, Florentina Opriș și Claudia Ghițulescu. În căutarea cadoului potrivit s-a aflat și Ionuţ „PitbullAtodiresei.

img_8816

În cadrul evenimentelor de la Brașov și București, vedetele prezente au împodobit bradul cu produse cosmetice Flormar și i-au cântat colide Moșului spre bucuria celor prezenți. Nico a fost cea care a dat tonul atât la Brașov, dar și la București, unde a cântat alături de grupul Acapella.

img_8916

Lor li s-au alăturat și fetele de la Bambi, Crina Matei, Deea Maxer, Julia Jianu, Annes, Mellina, Yamira, Alessia, dubla campioană olimpică la gimnastică Monica Roșu, Francisca, Theo Rose dar și restul vedetelor prezente la eveniment. Odată cu produsele cosmetice, invitații s-au răsfățat și prăjituri de la cofetăria Claus.

img_8771

Citeste si

Leave a Comment