Home VEDETENULITATI Vedetele au mâncat sushi direct de pe sânii Simonei Trașcă | FOTO

Vedetele au mâncat sushi direct de pe sânii Simonei Trașcă | FOTO

by Mirela Dinica
1 comment

Pentru amatorii culturii japoneze, zilele trecute, la Atheneum a avut loc un eveniment inspirat din petrecerile asiatice, dar total lipsit de stil, “Naked Sushi Geisha Party”.

Evenimentul a avut mai multe momente spectaculoase: o incursiune in sofisticata si fascinanta bucatarie asiatica, combinata cu o prezentare de moda tematica, un fashion show de lenjerie intima marca Passion du Brasil, cu make up stilling realizat in stil gheisa, pus in scena de manechine cunoscute precum Alexandra Badescu, Cristina Gherghe sau Luana Tivadar. Oana Popa, fosta iubita a stelistului Mihai Costea a intampinat invitatii, imbracata intr-un costum traditional japonez. Punctul de atractie al serii a fost fara indoiala momentul de degustare a traditionalelor produse japoneze, direct de pe o starleta feminina cu forme apetisante, o blonda a carui identitate a fost ascunsa sub o masca. Printre vedetele cara s-au incumetat sa manance sushi direct de pe sanii gheisei sau numarat Vali Craciunescu, Laura Andresan si Oana Lis, cei mai curajosi, iar la cel mai prudent s-a dovedit a fi Andrei Jilavu, prezent alaturi de noua sa prietena, Alexandra, care a stat departe de modelul accesorizat din belsug cu sushi, simtind ca este vorba de o fosta iubita de a lui. La finalul degustarii, Vali Craciunescu i-a dat masca jos voluptoasei blonde, nimeni alta decat Simona Trasca. Intr-o atmosfera extrem de familiara cei prezenti au iesit din monotonia serilor petrecute in restaurante plicticoase si au incearca ceva nou, o incursiune culinara intr-o lume cu adevarat exotica, comandandu-si fiecare portia de ZEN.

 

Citeste si

1 comment

Au mâncat direct de pe sânii Simonei [GALERIE HOT] | Liderul de Opinie 18 iulie 2012 - 1:38 PM

[…] din petrecerile asiatice, dar total lipsit de stil, “Naked Sushi Geisha Party”.Potrivit raportmonden.ro, Evenimentul a avut mai multe momente spectaculoase: o incursiune in sofisticata si fascinanta […]

Reply

Leave a Comment