Prima pagină » Vedetele la înălțime pe plajă

Vedetele la înălțime pe plajă

by Anne Hartung
0 comment

Într-un oraș sugrumat de betoane și trafic infernal, oazele de relaxare sunt mult prea puține pentru cât și-ar dori amatorii de distracție. Dar, dacă te rupi de nivelul străzii, poți descoperi „cea mai înaltă plajă din București”. Parcă nici nu vine a crede că Sun Sensations Beach Club se află într-un mall.

Evenimentul de lansare s-a bucurat de prezența unor nume foarte cunoscute în showbizul românesc. Simona Pătruleasa, Xonia, Denisa Nechifor, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, Vladimir Drăghia, Monica Roșu, Roxana llie, Alina Crișan, Simona Trașcă, Rolla Sparks, Muneca, Ligia Moldovan, Denisa Biță sau Cristina Roman au petrecut o seară relaxantă și stilată, pe „cea mai înaltă plajă din București”.

Brigitte Sfăt & Ilie NăstaseDupă ce vremea s-a calmat în urma unei ploi de primăvară, vedetele au profitat de soare și au luat cu asalt terasa. Au socializat, s-au relaxat și s-au delectat cu preparate bio, oferite de restaurantul Cocoșu’ Roșu. În plus, mulți dintre cei prezenți și-au propus să revină pe „cea mai înaltă plajă din București” pentru a profita de soare și nisip, chiar în inima orașului.

Terasa exterioară Sun Sensations Beach Club este situată la etajul I, în Sun Plaza Shopping Center (Calea Văcărești 391, București). Plaja cu nisip, șezlonguri, baldachine, zonă de divertisment și atracții pe apa, piscină decorativă, beach bar.

Parteneri evenimentului au fost Mamba, Haribo, Ritter Sport, Bristot, Cocoșu’ Roșu, True Energy, Lynchburg Lemonade.

Citeste si

Leave a Comment