Home ACTUALITATE Vedetele s-au reunit la lansarea rundei de presale a tokenul COINZIX

Vedetele s-au reunit la lansarea rundei de presale a tokenul COINZIX

by Mirela Dinica
0 comment

Recent a avut loc conferința COINZIX, cea mai importantă conferință crypto din România ce a reunit peste 1000 de persoane (120 de invitați fizic + 1000 pe livestream). Printre aceștia s-au numărat cele mai cunoscute personalități din domeniul crypto, alături de jurnaliști, influenceri și celebrități.

Conferința a fost susținută de Legion Ventures, cel mai mare crypto venture capital din Europa de Est, dedicat finanțării proiectelor aflate în stadii incipiente și cu o comunitate de peste 20.000 membri în toată lumea.

Evenimentul s-a desfășurat în format hybrid, atât live cât și online, iar la fața locului au putut fi admirate cele mai noi mașini de lux care aparțin unora dintre cei care tranzacționează monede virtuale.

La eveniment au luat parte următoarele personalități: Dan Negru, Iuliana Pepene, Diana Bart, Alex Grecu, Cristi Brancu, Dana Savuică, Doru Todoruț, Elena Ionescu, Ioana Ginghină, Iuliana Marciuc, Raluca Moianu, Răzvan Popescu, Roxana Ghiorghian și Victor Slav.

În cadrul conferinței a avut loc și deschiderea rundei de presale a monedei virtuale $ZIX, împreună cu prezentarea ultimelor noutăți cu privire la proiect, precum și anunțarea strategiei de marketing.

COINZIX este un crypto exchange românesc care a reușit în ultimul an să atragă o investiție de 300.000 de dolari de la fondul de investiții în criptomonede din Europa de Est, Legion Ventures. Cu această investiție COINZIX își propune sa devină lider de piață în următoarele 12 luni.

Ecosistemul creat de COINZIX cuprinde un exchange centralizat, o rețea de Crypto ATM-uri în sistem de franciză, precum și un launchpad ce își propune ca în termen de 3 ani de zile să devină principalul jucător în materie de crypto exchange, atât în România, cât și în Europa de Est.

Cei mai norocoși investitori vor câștiga premii de 100.000 USD în tokeni $ZIX și o Tesla Model 3.

Pe parcursul ultimelor săptămâni au avut loc mai multe discuții strategice cu potențiali advisori și parteneri care pot contribui activ și aduce o deosebită valoare ecosistemului. O parte dintre aceste discuții s-au finalizat cu oficializarea rolurilor de advisori pentru următoarele personalități, nume deja consacrate în lumea insiderilor crypto precum:

  • Simon Templeton – Head of Blokpad & Core Team Bloktopia (proiectul anului 2021)
  • Mannu Singh – Co-Fondator Autonomy Capital
  • Robby Jeo – CEO Kommunitas
  • Nikolay Shkilev – CEO Zelwin Finance și fondator al Private Business
  • Theodor Agranat – CEO Alpha Crypto

Tranzacționarea monedelor digitale se află într-o continuă creștere, iar acest lucru se întâmplă deoarece tot mai mulți oameni decid să investească eficient, deoarece totul se face într-un mediu sigur, unde riscurile sunt scăzute pentru cei care aleg să facă investiții pe această piață.

Ne bucurăm să vedem un asemenea interes din partea publicului crypto din România, le mulțumim personal celor care au participat activ la lansarea rundei de presale COINZIX, care se deschide astăzi și va fi valabilă o lună de zile. La jumătatea lui Octombrie, cei mai norocoși investitori se vor bucura de premii de până la 100.000 USD în tokeni ZIX și o Tesla Model 3”, a declarat Ovidiu Chirodea, CEO COINZIX.

Citeste si

Leave a Comment