Prima pagină » Veninul de albine, ingredientul secret pentru reintinerirea tenului

Veninul de albine, ingredientul secret pentru reintinerirea tenului

by Predescu Cristina
0 comment

Aveti un eveniment important la care trebuie sa participati si doriti sa obtineti rapid un efect de intinerire vizibila a pielii? Solutia fara bisturiu vine acum de la Salonul Apiestetic. Este vorba despre un tratament cosmetic ce are ca ingredient secret…veninul de albine!

In urma unei sedinte cosmetice de numai o ora si jumatate obtineti un efect de reintinerire faciala ce poate rezista pana la trei saptamani. Este vorba despre o alternative naturala la clasicul tratament cu toxina botulinica.

Veninul de albine s-a facut remarcat initial datorita actiunii sale antiinflamatoare. Insa, cercetarile ulterioare au subliniat faptul ca, veninul de albine face minuni si asupra epidermei, in special asupra tenurilor cu semne vizibile de imbatranire.

Acest ingredient se remarca printr-o actiune multipla: 
1. Restabileste echilibrul natural al pielii printr-o hidratare puternica 
2. Are o actiune regeneratoare: stimuleaza productia de colagen si elastina, fapt ce duce la reducerea ridurilor, tonifierea musculaturii si obtinerea fermitatii tesuturilor 
3. Accelereaza circulatia sangvina, astfel incat pielea este mai bine hranita 
4. Actioneaza ca o bariera impotriva factorilor de mediu: impiedica pierderea apei, stimuleaza refacerea pielii dupa lovituri sau expunere la soare, amelioreaza cicatricele.

“Tratamentul pe baza de venin de albine este indicat persoanelor cu un ten matur, cu riduri accentuate, ce necesita o refacere complete. Efectul veninului de albine este potentat in momentul asocierii sale cu alte produse apicole precum mierea, polenul sau laptisorul de matca. In cadrul Salonului Apiestetic, folosim o reteta proprie pe baza de venin de albine, o crema imbogatita cu unt de shea si ulei de migdale”, a explicat Neli Pfeiffer, specialist cosmetician.

Microlifting facial printr-un simplu tratament cosmetic

Efectul tratamentului cosmetic cu venin de albine se face simtit dupa 1-2 zile si dureaza pana la 3-4 saptamani.

“Concentratia de venin de albine difera in functie de gradul de maturitate al tenului, astfel incat efectul pentru un ten imbatranit si matur sa fie cat mai vizibil si de durata. Prima reactie a tenului la acest tratament este de deshuamare profunda, ce va lasa la iveala, dupa cateva zile un ten perfect regenerat. Tratamentul cosmetic cu venin de albine este recomandat persoanelor cu ten matur, de peste 35 de ani. Nu il indic persoanelor pana in varsta de 35 de ani deoarece acestea nu prezinta dezechilibre majore ale epidermei, iar un astfel de tratament nu le-ar fi eficient ci din contra ar lucra pe un fond sanatos”, a explicat Neli Pfeiffer.

Tratamentul pe baza de venin de albine, cu efect de microlifting al tenului este indicat a fi realizat in zile fara canicula, deoarece veninul de albine accelereaza circulatia sangvina, simptom deja existent din cauza caldurii.

De asemenea, tratamentul este contraindicate persoanelor alergice la produse apicole, la venin de albine sau persoanelor cu inceput de cuperoza.

Citeste si

Leave a Comment