Prima pagină » Vestimentatiile artistilor de la Eurovision desfiintate de designerul Răzvan Ciobanu

Vestimentatiile artistilor de la Eurovision desfiintate de designerul Răzvan Ciobanu

by Mirela Dinica
0 comment

Ca în fiecare an, concursul Eurovision naște numeroase scandaluri, comentarii și critici, în acest an vestimentația concurentilor de la Eurovision fiind un subiect amplu dezbătut de Razvan Ciobanu imediat dupa terminarea concursului:

„Sa incepem zic… nu stiu cum ii cheama pe toti, asa ca imi cer scuze alora de nu le zic pe nume. Suntem in 2014?? Eu sunt sigur ca astia de i-am tras in poza au ramas undeva prin 1995.

Domnul ala cu pantalonii de pijama, a fost simpatic… dar nu cred ca am eu simtul umorului pentru a intelege aparitia lui.

Vizi Imre_2

Nu o puteam rata pe Silvia Dumitrescu, cred ca a fost inspirata de Minodora ( la maxim).  Cum sa ai 100 de ani si coapsa precum un brad de 200 de ani si sa vrei sa ti le arati la tv??? De ce? Daca imi explica, eu pot incercat sa inteleg. Altfel este doar o penibila doamna in loc sa fie o femeie respectabila . Pacat!

Silvia Dumitrescu_1402

Pa’ nepoata asta a lu’ Santana nu am inteles ce a manat-o in lupta. De ce cu o bustiera de la sex shop si cu o perdea de bucatarie, insulemenita pe un picior??? Si pe asta as vrea sa o aud ce explicatie are.

Renee Santana feat. Mike Diamondz_1254

Stefan Stan… sa ne lamurim, imi place piesa si vocea lui si vocea fetei de a cantat cu el. Dar ce maindanez l-a tavalit prin brasov de i-a sfasiat haina?? Hai da-o in puii mei, cum tu barbat heterosexual, declarat, sa te imbraci ca poponarii de fac animatie in cluburile de profil.

Stefan Stan feat. Teddy K_1295

Despre Naomy, cu „y”… nici nu ma obosesc.

Naomy_1304

Iar pe Mitza il mai intreb odata: si a semnalizat pe revere locul unde sa facem pipi,in functie de sexul pe care-l avem?? Sinistru. Cand eram mic desene din alea imi punea mama pe usa de la baie.

Bere Gratis_1002

Iar prezentatoarei, Nicole Stanese, ii recomand urgent un sutien, un implat sau o rochie care sa-i tina tatzele pe piept si nu pe burta. Caci este antifut rochia care iti pune in valoare tatzele transformate in bretele.

Paula si Ovi castigatori_1981

Si sigur, nu o pot uita pe prietena mea Paula Seling care nu se decide daca vrea sa se costumeze in prostituata sau in bicker-ita….happy fucking whatever! Si iar ne facem de kkat ca se duce Paula imbracata de porc in lume. Sa o ajute careva ca tura asta sa fie, macar, civilizat imbracata”.

castigatori_1986

Citeste si

Leave a Comment