Prima pagină » Vino si tu la conferinta de sanatate „Dinner with the Doctor”!

Vino si tu la conferinta de sanatate „Dinner with the Doctor”!

by Mirela Dinica
0 comment

Cristina Batlan este sustinatoare a unui stil de viata sanatos, bazat pe o dieta vegetariana din produse si cereale integrale si bineinteles mult sport: „Totul a inceput in 2015  atunci cand, impreuna cu Asociatia Beneva l-am invitat pe Dr Colin Campbell in Romania. Evenimentul a fost un succes, si asa am descoperit cat de interesati sunt romanii de acest subiect”.

Este important pentru public sa aduci un specialist care vede problemele din afara si este obiectiv. Ulterior, a luat nastere Asociatia Integrative Life- este o organizație non-profit care are ca scop promovarea unor programe de sănătate bazate pe o practicarea  constantă a yoga și qigong, o alimentație bazată pe plante și un stil de viață sănătos.
La invitatia Integrative Life-celebrul doctor american Michael Hollie, initiator al programului -Dinner with the Doctor, va veni in Romania pentru o serie de conferinte . El va discuta cu publicul român despre legătura dintre  alimentație și stilul de viață în prevenția și tratarea bolilor grave ale societății moderne: bolile cardio – vasculare, cancerul, diabetul și obezitatea.
Conferințele vor avea loc in zilele de 2, 3 și 4 mai, la orele 18.30  la Clubul Diplomatic București.
Fiecare zi de conferință va aborda câte un subiect după următorul program:
*Miercuri 2 mai, ora 18.30 “Bolile de inimă – Sunt medicamentele singura soluție?”*
În România, principala cauză de deces este reprezentată de bolile cardiovasculare. În majoritatea cazurilor, bolile de inimă pot fi ameliorate prin schimbări ale dietei și ale stilului de viată. Dr Hollis va prezenta căteva dintre soluțiile care pot diminua tensiunea arterială, nivelul colesterolului și pot reduce riscul de infarct miocardic.
*Meniu:* humus cu legume proaspete, burger vegan cu cartofi și cartofi dulci, mix de salate verzi cu sos de avocado, mousse de ciocolată cu fructe de pădure, apă minerală, ceai de hibiscus, trandafiri și lemon grass, limonadă cu mentă proaspătă
*Joi, 3 mai ora 18.30  “Prevenirea și combaterea cancerului”*
În prezent se apreciază că una din 6 persoane va dezvolta  această maladie pe parcursul vieții Stilul de viață sănătos și o dietă alimentară corectă sunt factori decisivi în prevenirea cancerului. Informațiile obținute în această conferință vor ajuta la adoptarea unui stil de viață nou care să ajute la prevenirea, încetinirea evoluției bolii, sau chiar la combaterea ei.
 
*Meniu:*  Non tuna sandwich, lasagna italiană, mix de salate proaspete cu sos de avocado, mousse de ciocolată cu frișcă și căpșuni. apă minerală, ceai de hibiscus, trandafiri și lemon grass, limonadă cu mentă proaspătă
*Vineri, 4 mai ora 18.30  Diabetul și obezitatea au doar cauze genetice?
În lume numărul persoanelor obeze și al celor diagnosticate cu diabet zaharat tip 2 crește alarmant. Există soluții de prevenire și chiar de vindecare a diabetului de tip 2? Se poate ajunge la greutatea ideală care poate fi menținută fără dietă? La toate aceste întrebări va răspunde dr Michaell Hollie care te va ajuta să începi un nou stil de viață care îți
va revoluționa sănătatea și viitorul.
*Meniu:* Scramble tofu, mix de salate verzi cu sos de avocado și ierburi, falafel cu sos de susan și salată de pătrunjel verde, bomboane de ciocolată și nucă de cocos, apa minerală, ceai de hibiscus, trandafiri și lemon grass, limonadă cu mentă proaspătă
*Dr. Michael C. Hollie *este specializat în astm, alergii și imunologie. Și-a obținut diploma de licență de la Colegiul din Idaho și a absolvit Loma Linda University School of Medicine, California. Este membru al American Academy of Allergy, Asthma and Immunology, American College of Allergy and Immunology și al American College of Lifestyle Medicine.

Citeste si

Leave a Comment