Home SPORT Visul ascuns al lui Tamaș: să-și încheie cariera la Rapid

Visul ascuns al lui Tamaș: să-și încheie cariera la Rapid

by Mirela Dinica
0 comment

Proaspăt căsătorit cu Ioana Nut, Gabi Tamaș (28 de ani) traversează o perioadă neagră în Premier League. Dacă sezonul trecut nu a evoluat decât în opt partide pentru West Bromwich, fostul dinamovist nu renunță la luptă și vrea să-l convingă pe noul antrenor, Steve Clarke, că merită să fie titluar.

Chiar dacă lucrurile nu vor intra pe făgașul cel bun, fostul dinamovist are un as în mânecă. Surse din jurul fotbalistului spun că acesta își dorește să joace la Rapid, club la care a mai activat pe când avea doar 17 ani. “Ori de câte ori e la un șpriț, Gabi își aduce aminte de perioada petrecută la Rapid. Îi plac la nebunie suporterii de acolo și atmosfera incendiară pe care aceștia o creează meci de meci”, au dezvăluit aceleași surse.

Puiu Iordănescu l-a îndepărtat
Pe când era junior, Tamaș făcea parte din lotul Rapidului, dar antrenorul de atunci, Anghel Iordănescu, a decis să renunțe la el. Asta se întâmpla în anul 2000, atunci când Rapidul îi trimitea la Tractorul Brașov, în Liga a II-a, pe Gabriel Tamaș, Vasile Maftei și Florin Bratu.

Și-a păstrat tricoul cu Rapid
Față de Maftei și Bratu, care au revenit ulterior în Giulești, Tamaș s-a văzut obligat să aleagă alt drum în carieră. Chiar și așa, fotbalistul a ținut să aibă acasă, la Brașov, tricoul vișiniu cu care evoluase pentru Rapid, ca să-și amintească de unde a plecat.

Copos l-a vrut după 9 ani
În 2009, pe când revenise în “Groapă” sub formă de împrumut de la Auxerre, fundașul a intrat în conflict cu antrenorul și cu acționarii roș-albi, care îl acuzau pentru viața extrasportivă tumultoasă și aparițiile dese în tabloide. George Copos, finanțatorul giuleștenilor, a intrat pe fir și a încercat să-l agațe pe fotbalist, însă fără sorți de izbândă, Tamaș fiind cedat de francezi în Anglia, la West Bromwich.

Citeste si

Leave a Comment